A három felsorolt szakma közül melyik a legkifizetődőbb, melyikből lehet a legjobban megélni Magyarországon ill. külföldön?
Figyelt kérdés
a három szakma: építész(mérnök) filmes terület(kameraman) vagy az ilyan külkapcsolatokfenntartó/szállodákban/hivatalokban?2011. febr. 3. 23:29
1/7 anonim válasza:
Az én meglátásom szerint építészmérnök.
2/7 A kérdező kommentje:
én építészmérnök szeretnék lenni csak mostanság kicsit elbizonytalanítottak a gazdasági meg ilyen dolgok miatt :S
2011. febr. 3. 23:41
3/7 anonim válasza:
azt tanuld, amit szeretsz, pénzre nem érdemes menni, mert nagyon gyorsan változik, melyik a slágerszakma.
4/7 anonim válasza:
én kameramannak mennék. tavaly indult ez a szak, azt hiszem és elég jól hangzik én is gondolkodtam rajta, csak nem volt elég pontom hozzá. gazdag nem leszel szerintem, de munkád az lesz és valószínűleg eléggé élvezetes is.
5/7 anonim válasza:
Szerintem mindhárom olyan, hogy ha sokat dolgozol, sok pénzt kereshetsz. A filmessel inkább külföldön, építész pedig nagyon sok van nálunk, friss diplomás is, viszont szeretik a Magyarországon diplomázott építészeket külföldön (ezt tapasztalatból tudom). A külkapcs.-os szerintem nagyon melós lehet, és nem élvezném.
6/7 anonim válasza:
Kameraman szak gondolom csak pesten indul(t) ?!
7/7 A kérdező kommentje:
kameraman alapszak:
-Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Kommunikációs és Művészeti kar
-Színház és Filmművészeti Egyetem (Budapest)
a könyvben ez van.. :D
2011. febr. 4. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!