Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát utálod a...

Melyik kutyafajtát utálod a legjobban? Miért? És melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés

Én a német juhászokat mert amikor 10 éves lehettem rámtámatt ok nélkül és kergetett . Egészen a sulitól hazáig de csak úgy és meg is harapott(a kisujjamból hiányzik egy kis rész). Akinek német juhásza van azoktól bocsánatot kérek az övéké biztos nem ilyen de nekem volt szerencsém ezt átélni.A kutya pedig a mamáméké volt. De még nem szeretem a spánieleket mert szerintem egy kicsit sem szépek! Nem szeretem a westiket mert olyan bamba nagy fejük van , nem szeretem még a csivavákat se a yorkikat.

A kedvencem a havanese nekem is ilyen fajta kutyám van Lola! :)

2011. aug. 1. 21:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
:'(
2011. aug. 2. 22:13
 12/36 A kérdező kommentje:
Mivan?
2011. aug. 2. 22:30
 13/36 anonim válasza:
Ez sztereotípia. Nem minden német juhász kóstol emberbe. Mondjuk szíved-jogod nem szeretni, ezért senki nem büntet meg :) Én kivétel nélkül minden fajtát szeretek, ebbe beletartoznak a keverékek is
2011. aug. 3. 23:33
 14/36 A kérdező kommentje:
:) Én is szeretem a keverékeket.
2011. aug. 3. 23:54
 15/36 anonim válasza:
Ne tegyünk külömbséget szép nem szép a kutya hüséges marad a legrosszab gazdához is ha harap nem a kutya hibája a gazdáé aki neveli nekem pincsereim vannak de megetetek minden korcsot is mindenkinek más tetszik nem lehet igy vélekedni
2011. aug. 4. 20:30
 16/36 anonim ***** válasza:
egyik fajtát sem utálom, van néhány fajta ami nem tetszik és nem tartanám, de attól függetlenül nem utálom őket. Tacskók és mudi támadott meg még régebben, mindkét fajta tetszik, sőt mamáméknak nem rég ajándékoztam egy mudit :) Nekem vizsláim vannak és számomra ez a fajta az örök kedvenc.
2011. aug. 15. 01:53
 17/36 anonim válasza:

Én nem utálok egyet sem, szerintem nevelés kérdése minden:) Mindenesetre a dalmatákkal nem szimpatizálok.

Szeretem: a magyar vizslát (drót és rövid szőrűt is),beaglet, hamilton kopót. :)

2011. aug. 24. 19:15
 18/36 anonim válasza:
Nekem a labrador a kedvencem de minden kutyust IMÁDOK!!!
2011. aug. 24. 19:26
 19/36 anonim ***** válasza:
67%
Fúj de utálom ezt a fajtát! (havanese) Szerintem nem szépek és buták is! A spánielek sokkal jobbak is szebbek is mint ezek az ocsmányságok. Emlékszel??? Jól esik igaz??? Ja és te miattad van ez...
2011. aug. 24. 19:51
 20/36 anonim válasza:

Én utálok semmilyen kutyafajtát sem, szerintem hülyeség is utálni egy egész fajtát egy rossz emlék miatt, nem felnőtthöz méltó viselkedés...

Viszont nekem nem kellenének nagytestű kutyák otthonra. A kedvenc kutyafajtáim a corgi és a szamojéd.

2011. aug. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!