Melyik kutyafajtát utálod a legjobban? Miért? És melyik a kedvenced?
Én a német juhászokat mert amikor 10 éves lehettem rámtámatt ok nélkül és kergetett . Egészen a sulitól hazáig de csak úgy és meg is harapott(a kisujjamból hiányzik egy kis rész). Akinek német juhásza van azoktól bocsánatot kérek az övéké biztos nem ilyen de nekem volt szerencsém ezt átélni.A kutya pedig a mamáméké volt. De még nem szeretem a spánieleket mert szerintem egy kicsit sem szépek! Nem szeretem a westiket mert olyan bamba nagy fejük van , nem szeretem még a csivavákat se a yorkikat.
A kedvencem a havanese nekem is ilyen fajta kutyám van Lola! :)
"Fúj de utálom ezt a fajtát! (havanese) Szerintem nem szépek és buták is! A spánielek sokkal jobbak is szebbek is mint ezek az ocsmányságok. Emlékszel??? Jól esik igaz??? Ja és te miattad van ez..."
Mégis mi bajod van?? És a havanese nagyon okos kutya! Sokkal okosabb mint egy spániel! Hogyan mondhatsz olyat hogy ocsmányságot? Engem már spániel is harapott meg ezért nem szeretem őket!! Nem tudom mi bajod van! És te magad vagy egy hatalmas nagy ocsmányság és vidd magaddal az összes hülye spánielt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy bocsi elírtam a kutyusom nevét. Szofinak hívják.
ő az : [link]
Biztos okos kutya a havanese, de nekem pl. nem tetszik. Egyik fajta sem, aminek hosszú szőr van a pofiján, de azt nem mondanám, hogy utálom őket! Egy állatbarát, kutyabarát nem utál egy kutyát sem! Spánielem már több volt, szerintem nagyon szépek. Az enyémek nagyon okosak voltak!
Még valami kérdező:
Nem tartalak sem túl intelligensnek, sem pedig állatbarátnak a kommentjeid alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!