Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát utálod a...

Melyik kutyafajtát utálod a legjobban? Miért? És melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés

Én a német juhászokat mert amikor 10 éves lehettem rámtámatt ok nélkül és kergetett . Egészen a sulitól hazáig de csak úgy és meg is harapott(a kisujjamból hiányzik egy kis rész). Akinek német juhásza van azoktól bocsánatot kérek az övéké biztos nem ilyen de nekem volt szerencsém ezt átélni.A kutya pedig a mamáméké volt. De még nem szeretem a spánieleket mert szerintem egy kicsit sem szépek! Nem szeretem a westiket mert olyan bamba nagy fejük van , nem szeretem még a csivavákat se a yorkikat.

A kedvencem a havanese nekem is ilyen fajta kutyám van Lola! :)

2011. aug. 1. 21:31
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Fúj de utálom ezt a fajtát! (havanese) Szerintem nem szépek és buták is! A spánielek sokkal jobbak is szebbek is mint ezek az ocsmányságok. Emlékszel??? Jól esik igaz??? Ja és te miattad van ez..."

Mégis mi bajod van?? És a havanese nagyon okos kutya! Sokkal okosabb mint egy spániel! Hogyan mondhatsz olyat hogy ocsmányságot? Engem már spániel is harapott meg ezért nem szeretem őket!! Nem tudom mi bajod van! És te magad vagy egy hatalmas nagy ocsmányság és vidd magaddal az összes hülye spánielt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. aug. 24. 21:10
 22/36 A kérdező kommentje:
Az én kis Lolámmal ha találkoznák mindjárt meggondolnád magad!! Vidd a spánieledet ahova csak akarod de a HAVANESE a föld legszebb legokosabb és legédesebb kutyája! Ha látnám a spánieledet ráhánynék az ocsmányságtól!
2011. aug. 24. 21:13
 23/36 anonim ***** válasza:
Jól van, csak azért írtam, mert nekem is szörnyen rosszul esett amikor ezt mondtad. Lehet, hogy te nem, de én nagyon szeretem őket és most még jobban szeretem, mert nem rég vesztettem el. (Amúgy azt másoltam be neked, amit te írtál nekem) Amúgy nagyon szeretek minden fajtát főleg a kicsiket, shih-tzu-m is van :)
2011. aug. 24. 21:25
 24/36 A kérdező kommentje:
:) Oké semmi baj! :D én is bocsánatot kérek amiért azt írtam . :D
2011. aug. 24. 21:36
 25/36 A kérdező kommentje:

Amugy bocsi elírtam a kutyusom nevét. Szofinak hívják.

ő az : [link]

2011. aug. 24. 21:38
 26/36 anonim ***** válasza:

Biztos okos kutya a havanese, de nekem pl. nem tetszik. Egyik fajta sem, aminek hosszú szőr van a pofiján, de azt nem mondanám, hogy utálom őket! Egy állatbarát, kutyabarát nem utál egy kutyát sem! Spánielem már több volt, szerintem nagyon szépek. Az enyémek nagyon okosak voltak!

Még valami kérdező:

Nem tartalak sem túl intelligensnek, sem pedig állatbarátnak a kommentjeid alapján!

2011. aug. 24. 21:41
 27/36 anonim ***** válasza:
A kép pedig nem jelenik meg...
2011. aug. 24. 21:43
 28/36 anonim ***** válasza:
Kedvencem a magyar vizsla, és legkevésbé a tacskókat szívlelem, elég sunyi jószágok, tapasztalatom szerint...
2011. aug. 24. 22:06
 29/36 A kérdező kommentje:
Pedig állatbarát vagyok . Kár hogy nem ismersz. A heroszon dolgozom , és sok kutya voltm ár az életemben amit megmentettem.
2011. aug. 24. 22:19
 30/36 anonim ***** válasza:
Egyetlen kutyát sem utálok, de nem nagyon szeretem azokat, akik "szobacirkálók". Tehát a csivava, yorki, bichon etc. Én azokat a kutyákat szeretem, akik nem akkorák, mint egy macska :D Abszolút kedvenc a Labrador, de nagyon tetszenek még a Szamojédek, és a Corgik is.
2011. aug. 24. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!