Szerintetek mennyi esély van arra hogy találok neki
normális, szerető Gazdit?
41/50 A kérdező kommentje:
23:25-ös, szerinte egy és ugyan az az ember ha jól tippelek.erre még reagálnék és lezártam.Te a gyermekedet egy kalap alá vennéd egy kutyával?Már ne is haragudj de ez sem épeszű kijelentés.Rendben hogy szeretjük az állatokat, de találj már itt olyan embert aki ezt megtenné rajtad kívül.Hogy mered feltételezni hogy bárkinek is odaadnám a gyerekem mint egy kutyát vagy akármit is?Épeszű vagy?Már ne is haragudj, de a leírt dolgaid alapján még azt is elhinném rólad hogy valami kisiskolás vagy, akinek semmilyen élettapasztalata nincs.Az ember szereti a kutyákat,szereti az állatokat, de soha de soha nem helyezi előtérbe a gyerekével szemben.
épp ezt próbáltam megmagyarázni neki és remélem az én hülye mert a gyerekét választotta kijelentésemet megértetted
2011. júl. 25. 16:27
43/50 A kérdező kommentje:
Én természetesen tudok értelmezni...De ő biztos nem, hisz még a kérdésemre sem a jó választ írta.ezért is kértem meg hogy ne kommenteljen többet ha nem muszály...De már nekem is hamar leesett hogy nem sok értelme volt feltenni a kérdést.
44/50 A kérdező kommentje:
Ráadásul hozzátezsem Terhesen nem könnyű ilyen emberekkel normálisan, szép szóval beszélni, de valamennyire megpróbáltam a jelen körülmények között is kúltúráltan közölni vele a nemtetszésem.Legalábbis szerintem.Ha már ebből sem ért, nem tudok mit tenni.
A lényeg, hogy sosem tudjuk meg mit teszel azzal a kutyával! Ezért kár volt ide írni!!
2011. júl. 25. 16:40
46/50 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy én tudom, meg a Kutya.Nem Neked vagy másnak keresek otthont.És itt a pont.Lezártam.Szerintem nem kell se neked se másnak bebizonyítanom hogy milyen lelkiismeretes vagyok ezen a téren, aki ismer, az tudja.ennyi
Csak válaszolok:Feltettél, egy kérdést, kedves kérdező, mégis mit vártál hm? ahány ember annyi féle, és annyi féle választ is kapsz a kérdésedre! Nem én vagyok egyedül itt akinek az a véleménye mint nekem. Tény, hogy én elég drasztikusan fogalmazok, ilyen típusú ember vagyok, bántó, keményen odamondogató, de korrekt! Lehet kedvelni, vagy nem kedvelni. Nagy ívben tojok rá, hogy te mit gondolsz rólam,arra viszont nem, hogy emberek hogy bánnak állatokkal, és csak hogy tudd, nem egy olyan menhelynek, foundationnak vagyok az alapítója, Európán kívül, amely állatokat védelmez! Pontosan tudom milyen az a tipus aki te vagy! 4 évig babusgattad, szeretted azt a kutyát, és most elhagyod, mindenféle kifogás jegyében! Erre mit lehet mondani?! Sajnos több olyan ember él ezen a földön mint amilyen te vagy, és kevesebb a hozzám hasonló, aki tényleg lelkiismerettel csinálja végig azt amit egyszer elkezdett. Remélhetőleg, ha te képes vagy lemondani róla 4 év után (hülye kifogások miatt) akkor legalább találsz neki nálad mindenesetre lelkiismeretesebb embert, aki pár év múlva nem dobja ki megint! Utálom az ilyen hozzá nem értő embereket!
2011. júl. 25. 16:53
48/50 A kérdező kommentje:
ad 1:Nem ismerlek, és nem ítélekezem feletted mint ahogy azt te megteszed itt bárki felett
Ad 2:úgy látom te mindent csak jó kifogásnak találsz, és nem oknak, vagy indoknak, nem tudom mivel jobb az ha egy ember ok nélkül válik meg a jószágától.Mondvacsinált dolgokkal támadsz, aminek számomra tőled semmilyen jelentősége sincs, csupán bosszantó és kész.És abban bizony igazad van hogy ahány ember annyi féle, de itt te vagy az egyetlen aki nem tudja uralni a szavait.Ami még fontos hogy igen, feltettem egy kérdést, amire tulajdonképp csak egy ember adott választ, és gondolom mondanom sem kell, nem te voltál az.És tudtom szerint megkértelek hogy ne írj több kommentet, mert egyszerűen nem foglalkoztat a tartalma.Azt hiszem éppen ezért nem hirdettem semmit interneten soha, így elkerülvén az olyan embereket mint Te, és Tökéletesen el is voltam nélküle, ezek után is elleszek.Az biztos meg se próbálom.És még annyit hogy a többi kommentedre nem vagyok hajlandó reagálni, hisz neked bármit mondhat az ember, te úgy is jobban tudod, és jobb vagy nála.Ha írsz egyszerűen lepontozlak, és kész.A továbbiakban minden jót.Szerwusz
49/50 A kérdező kommentje:
És legközelebb gyere nyugodtan azzal hogy a PETA alapítója vagy, én már neked azt is elhiszem, csak kopj le végre
Nah jó , csak kiváncsi voltam meddig viszed el ezt a vitát, de a vérmérsékletedből látom,mivel (nem bírod ki hogy ne válaszolj) sok mindenben hasonlítunk. Elhiszem hogy lelkiismeretes vagy, és jó gazdit fogsz neki találni! Sok sikert! Szervusz
2011. júl. 25. 17:08
Kapcsolódó kérdések: