Szerintetek mennyi esély van arra hogy találok neki normális, szerető Gazdit?
én szeretnék egy pulit de anyukám nem engedi a panelba emg amugy se túl jó kicsi házba
de haveromnak most halt meg a pulija imádja őket megkérdezem tőle nem e kellene neki
esetleg meg tudod mondani hol laksz mert szempont h meddig kell érte menni
amugy gratulálok a kisgyerekhez:D
(100%ra nem igérem h kell neki de megkérdem)
Mi is szeretnénk gyereket, és van kutyánk is velünk alszik egy ágyban a kezdetektől fogva! Baj lesz , ha jön a baba tudom, de eszem ágában nem lenne emiatt megválni tőle! Majd megoldom valahogy!
Ne add oda, szegényke így is sokat szenvedhetett előtte, most végre van aki szereti! alakíts ki neki egy kis fekhelyet az előszobában, ami mindig ugyan azon a helyen van! Meg fogja szokni. Ha vihar van és fél, adj neki valamilyen juti falatot, rágcsálni valót ott a helyén. Ha ezt teszed akkor ő összeköti a vihart a juti falattal, ami kellemes érzés számára! Ez sok idő és türelem lesz biztosan, de ha több kutyát is felneveltél, akkor tudod, hogy a türelem és a következetesség, az ami fontos! és a szeretet!! Ne add oda!!
a barátos vagyok
mikor jön a baba?
amugy mi lenne ha átszoktatnátok a nappaliba? (pl éjszaka ha dörög akkor nyissátok ki az ablakot h féljen) és mennyetek le a nappaliba aludni megy utánatok aztén ha pár napig ott alszotok akkor összeköti a nappalit a jóval ha meg bemegy a hálóba akkor valahogy riasszátok ki onnan mondjuk egy flakonba rakjatok kavicsot azt rázzátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!