Szerintetek mennyi esély van arra hogy találok neki normális, szerető Gazdit?
hát akkor tényleg az örökbeadás jöhet szóba
a rokonok közül vagy közeli ismerősök közül nem kell senkinek?
kérdeztem msn-en haverom aztmondta h most egy darabig nem akar kutyát de ha ugy vcan megkérdezek még valakit
amugy fogalmam nincs hol lehetne hirdetni ilyeneket mert szerinte ma vatera meg expressz ehhez túl morbid h kutyát hirdessünk de ha neked nem próbáld meg
17:16 jó nagy baromságot írtál, fél a kutya a vihartól, a mennydörgéstől, villámlástól, és te kaviccsal teli flakonnal ilyeszgetnéd, hát gratulálok! Remélem neked nincs kutyád, és ne is legyen soha!!!
A kérdezőhöz: figyi ne vidd most ki ha vihar van, az rosszabb, onkább be vigyed ! Nekünk is volt kutyánk aki félt mindig beengedtük!!
17:16 jó nagy baromságot írtál, fél a kutya a vihartól, a mennydörgéstől, villámlástól, és te kaviccsal teli flakonnal ilyeszgetnéd, hát gratulálok! Remélem neked nincs kutyád, és ne is legyen soha!!!
A kérdezőhöz: figyi ne vidd most ki ha vihar van, az r
nem azért mondtam ezt hogy kínozza a kutyát hanem azért hogy elszokjon a hálóban történő alvástól
amugy a kérdés nem az hogy bent tartsa e a kutyát vagy ne
és ezt a flakonos doglot olyan mondta nekem aki kutyákat képez ki elég jó eredménnyel ugyhogy nem kell beleszólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!