Keresztezett kiskutyákért szabad pénzt kérni? :O
"Ár: 20 000 Ft
Eladó Bandog kölykök!
Bandog apától, stafford anyától, augusztus 5.-től elvihetők, oltva féregtelenítve (1 szuka, 1kan).
A szülők és a kölykök a képeken megtekinthetőek!"
A kérdésem egyértelmű. Nem tervezek kutyavásárlást, csupán nézelődtem.
Azt tudom még elképzelni, hogy mivel hasonló kaliberű kutyákról van szó, talán náluk is van olyan mint, hogy a pit bull-t és a stafi-t sem mindig lehet megkülönböztetni. Szóval talán náluk is a hasonlóság miatt a stafi anyától született kölykök is bandog-nak számítanak.
Vagy hülyeség, amit mondok? :)
KEVERÉKÉRT NEM ADUNK PÉNZT!!!
Tele vannak velük a gyepik,menhelyek.KI hiszi el a bandog-dumát?Ilyen fajta nincs,az is egy keverék.
Minden pitkeverékre ráfogják,hogy bandog,pedig köze nincs hozzá.
Magyarországon igazi bandog nincs is.
Értem, köszönöm mindenkinek :)
Találtam egy másik hirdetést, ami kiverte a biztosítékot!
"Egy 6 éves fajtiszta golden retriver szuka kutya ingyen elvihető.Szereti a gyerekeket,láncon jól tartható,kedves,játékos,aranyos.Sürgős lenne elvinni mert új kutyus érkezik a helyére.Nincs törzskönyve.Szerintünk már nem lesz több kiskutyája."
Láncon jól tartható? Sürgős lenne, mert új kutyus érkezik a helyére? Szerintünk már nem lesz több kiskutyája?
Én a láncon tartást elítélem. És azért akarják minél előbb elvitetni a kutyát, mert öreg és a kiskutya aranyosabb? Akkor mi lesz a kiskutyával ha ő is megöregszik? Őt is leváltják? :O
"Szörnyű,és a legszörnyűbb hogy senki nincs(nincs olyan szervezet)aki olyan bírságot szabna vagy akár börtönbüntetésre is ítélne ilyen aljas állatokat,akik így tartanak kutyát,macskát,stb."
Persze, emberileg én is elítélem az ilyesmit. De az legyen a legnagyobb gondjuk, szegény kutyáknak, macskáknak, hogy ha megöregednek új gazdát keresnek nekik.
Ha ez lenne a legdurvább, legaljasabb dolog az állattartás terén, azt hiszem ez a világ sokkal jobb hely lenne, mint most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!