Meg kellene műteni a kutyámat de nincs rá pénzem, mit tegyek?
Kutyámnak szívbetegsége van és egy olyan műtétet kellene rajta végrehajtani aminek az ára 700.000 forint.
Nekem erre nincs pénzem.
Most mi tévő legyek?
Keress olyan állatorvost, akinél lehetséges a részletfizetés.
Facebook csoportokban is érdemes posztolni. Ha lefotózod az orvosi papírt, hogy tényleg kell ez a műtét, meg hogy mennyi a költség, akkor lesz, aki adományoz, hidd el.
Húúúúúúúúúúúúú, mit fogsz te itt kapni!!! SOK ilyen kérdést olvastam már itt, és mindig jöttek a "Dögöjé' meg te csoro, minek a kutya, ha nincs pénzed rá? Mentél volna informatikusnak, mint én, osztan' akkó lenne!"
Hitel? Valami eladása? Jó csaj vagy?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Részletfizetés itt nincsen sajnos, a facebookos koldulás meg nem az én műfajom.
De ezt az állatvédő szervezetet lehet megpróbálom. Facebookon válaszolnak?
Az én műfajom sem, semmiféle koldulás, de a kutyámért megtenném. Bármikor. Nincs ebben szégyen, Te se érezd úgy, ez azért nagyon extrém helyzet - próbáld meg.
Vagy esetleg ismerőseid körében próbálj olyat keresni, akinek ennyi nem hiányzik - akivel jóban vagy, és vele beszéld meg a részletfizetést.
Állatvédő szervezet nem fog támogatni, nekik sincs pénzük a saját mentett állataikra.
Állatorvos meg csak akkor enged részletfizetést, ha jól ismer már és tudja, hogy megbízható vagy, nem olyan, mint egyes c-k, akik eltűnnek örökre fizetés nélkül.
És igen, ha kutyát tartasz (vagy gyereket vállalsz, vagy bármi hasonló) kell lennie tartaléknak ilyen esetekre! Nem azt mondom, hogy ennyi pénz, de más dolog 200e ft-ot kölcsönkérni és más dolog 700e ft-ot. Ha pedig nincs félretett pénz, akkor vannak biztosítások is a kutyára, ami a jelentős részét vagy a teljes egészét fizetné a kezelésnek. Ilyen miért nincs? Lehet ezen megsértődni, de a kutyatartás továbbra sem kötelező senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!