Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg kellene műteni a kutyámat...

Meg kellene műteni a kutyámat de nincs rá pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kutyámnak szívbetegsége van és egy olyan műtétet kellene rajta végrehajtani aminek az ára 700.000 forint.

Nekem erre nincs pénzem.

Most mi tévő legyek?

tegnap 18:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Keress olyan állatorvost, akinél lehetséges a részletfizetés.

Facebook csoportokban is érdemes posztolni. Ha lefotózod az orvosi papírt, hogy tényleg kell ez a műtét, meg hogy mennyi a költség, akkor lesz, aki adományoz, hidd el.

tegnap 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Helyi állatvédőszervezetek segítenek gyűjtést szervezni. Legalábbis felénk szokott ilyen lenni és szép összegek összejönnek
tegnap 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Húúúúúúúúúúúúú, mit fogsz te itt kapni!!! SOK ilyen kérdést olvastam már itt, és mindig jöttek a "Dögöjé' meg te csoro, minek a kutya, ha nincs pénzed rá? Mentél volna informatikusnak, mint én, osztan' akkó lenne!"

Hitel? Valami eladása? Jó csaj vagy?

tegnap 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Mi a kutya problémája ?
tegnap 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
3-as! Nyilvám egy 700 ezres műtét extrémnek számít. Olyan kommenteket akik írtál azok kapnak (jogosan) akiknek kellett kutya de nincs pénz a kötelező chipre meg az évi 1 oltásra, nemhogy valami váratlan költségre
tegnap 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
5. Pár hete, anyámba küldtek, többen is, mikor egy kérdésnél oda kommenteltem, hogy ki keres 1M felett? Mondom, anyáztak, és leírták, hogy ők igen, meg a párjuk is. És nem 1-2 ember, vagy 10+! Szóval 700 nekem, meg a kérdezőnek sok. A gyakorisoknak nem.
tegnap 18:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Részletfizetés itt nincsen sajnos, a facebookos koldulás meg nem az én műfajom.

De ezt az állatvédő szervezetet lehet megpróbálom. Facebookon válaszolnak?

tegnap 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Az én műfajom sem, semmiféle koldulás, de a kutyámért megtenném. Bármikor. Nincs ebben szégyen, Te se érezd úgy, ez azért nagyon extrém helyzet - próbáld meg.

Vagy esetleg ismerőseid körében próbálj olyat keresni, akinek ennyi nem hiányzik - akivel jóban vagy, és vele beszéld meg a részletfizetést.

tegnap 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Állatvédő szervezet nem fog támogatni, nekik sincs pénzük a saját mentett állataikra.

Állatorvos meg csak akkor enged részletfizetést, ha jól ismer már és tudja, hogy megbízható vagy, nem olyan, mint egyes c-k, akik eltűnnek örökre fizetés nélkül.

És igen, ha kutyát tartasz (vagy gyereket vállalsz, vagy bármi hasonló) kell lennie tartaléknak ilyen esetekre! Nem azt mondom, hogy ennyi pénz, de más dolog 200e ft-ot kölcsönkérni és más dolog 700e ft-ot. Ha pedig nincs félretett pénz, akkor vannak biztosítások is a kutyára, ami a jelentős részét vagy a teljes egészét fizetné a kezelésnek. Ilyen miért nincs? Lehet ezen megsértődni, de a kutyatartás továbbra sem kötelező senkinek.

tegnap 19:56
 10/12 anonim ***** válasza:
9. Ha a gyereked kell majd műteni, 30M-ért, akkor neked van rá annyid? (Tudom! Informatikus - sebész - bróker vagy, havi 45,3M a fizud, euróban,...)
tegnap 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!