Mi a véleményetek erről a kennelről?
"magyar pedigree-s Pit Bull-ok 90%-a hamis törzskönyvel fut..."
merész dolog ezt így kijelenteni. azért aki ilyen körökben forog, tudja, hogy a nagy nevek ilyet nem engedhetnek meg maguknak. a kis nevek meg pláne, mert ha kiderül, hogy szr van a palacsintában, akkor azonnal elvesznek a süllyesztőben.
"mivel mi elsődlegesen a küllemet tartjuk szem előtt, nyilvánvalóan nem lehetnek "eredményeink""
nem értem... de tényleg nem értem. ha ez a fajta küllem tetszik, akkor ott a staffordshire terrier! az a pit küllemvonala. miért kell a munkavonalból - a pit bullból - még egy küllemvonalat kihozni?
"A vonaltenyésztés-t is természetesen lehet bírálni, de azt se felejtsük el, hogy több világ győztes kutya született a vonaltenyésztés eredményeként számos fajtánál."
a vonaltenyésztéssel nincs baj, de ha nem ismered a törzskönyvet akkor hogyan gondoltad kivitelezni?
"ígéretes sport, illetve küllem kutyákat adtunk ki a kezeink közül."
a sportkutyát még értem, de a küllemkutya miben ígéretes? hol fogja megmutatni magát? az udvarban?
"Több kölyök 3 hónapos korára meghaladta a 10 kg.-ot!"
hát, nem hogy a tenyésztéshez, de a kutyaneveléshez sem értesz sokat... a kölyökhizlalás szuperül tönkre teszi már fiatalon a kutyát, plusz a kölyökkori "nagy" méret még nem jelenti, hogy felnőtten is valami gigász lesz. arról nem beszélve, hogy könnyű úgy "extra" kutyát csinálni, hogy közben tíz kiló háj van rajta...
"tájékozatlanul valamint a megfelelő információk hiányában csupán rosszindulatból ne állítsanak rólunk valótlan dolgokat."
szerintem bőven elég volt ez a bemutatkozásod :)
10-16 13:36
a külső jegyek egy pit bull esetében szerintem a legutolsók a sorban. az, hogy 10 hetesen sikerült csak megtanítanod, hogy mikor ehet, az téged minősít, nálunk ezt a második étkezésre tudták a kutyák, sőt a nevüket is max két nap után. az pedig, hogy a végsőkig megy, nem kicsit vicces :D egy kölyökkutyáról van szó, mégis milyen értelemben mondod ezt?
a kapcsolattartás meg alapvető kéne, hogy legyen mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!