Mi a véleményetek erről a kennelről?
Én elolvastam a kezdőoldalukat és nagyon nem volt szimpatikus: [link]
Itt Angliában,gyönyörű Pitt Bullok vannak,ha esetleg rászánnának még pénzt,akkor gyönyörű import kölyköket lehetne beszerezni és nem lennének belterjesek a kutyák,ami lehet küllemre szép,mert szépek ez tény,de a viselkedésben ez sajnos nagy hátrány is lehet.
nem akarok innen venni :D
most találtam ezt az oldalt, mert érdekel a fajta. végigolvastam és nekem erősen sántít a dolog, azért gondoltam megkérdezni, hogy csak én vagyok gyanakvó, vagy tényleg...
furi, hogy a külföldi szállítmányozásról többet írnak, mint a szülőkről, vagy az elért eredményekről...
és "érdekes", hogy még csak most születtek meg az almok (egyszerre kettő :O ) de írja, hogy ők abban különlegesek, hogy nagyméretű, erős kutyákat tenyésztenek...
Ja, Dj Zebulon és a cigánysoron vett kamupedes kutyái?
Van itt eredménylista. Eredmény: red nose, nagydarab tönk
Jah, hogy ez nem munka? Sebaj, a parasztnak elmegy. Mocskos szaporítóférgek...
Jóm de kire vonaltenyésztenek? Mit tett le az a kutya, hogy vonaltenyésszenek rá?
Azt, hogy nagyra nőtt meg rednóZ
Az egy pitnél, egy munkára szelektált fajtánál vajmi kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!