Vélemény erről a kennelről? (link)
És a jövő évi párosításról? :) Itt mennyibe kerülhet majd egy kiskutya? Sajnos bordereket nem tudom :(.
Milyen célod van a kutyával?
(100-120 körül kalkulálhatsz)
Akkor a lányod mire szeretné a kutyát? Aktívan sportolni szeretne vele? Csak azért mert az itteni kutyák inkább a munkavonal felé hajlanak. A jövő évi párosításnál meg Iggy egy egyértelműen munkavonalból (angol, svéd) származó kan. Iggyt személyesen ismerem. Egy rettentő jó karakterű kan, figyelmes, remekül dolgozik és tiszta fejű, de pörgős. Ezt figyelembe kell venni. Bár Laci - a tenyésztő - hál'istennek bárhova nem ad kutyát.
(ez az "árra nem illik az elején rákérdezni" szerintem hülyeség. Illik nem illik, én már az első levelemben feltettem a kérdést a tenyésztőnek. Természetesen nem ez az első kérdés. Elmondtam, h milyen szándékom van a kutyával, miért az ő kennelét, miért azt a párosítást választottam, milyen kutyás múltam van, esetleg tapasztalatom a fajtával stb. ...és mindezek végén, mellesleg megkérdeztem... kb tudtam, de konkrétumot akkor kaptam. A kb-t ti is tudjátok: 100-120 körül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!