Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kennelről?

Figyelt kérdés

Blood'n'Chocolate red nose pit bull kennel

[link]

2011. júl. 15. 09:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem védem őket, mert az sem tudom kicsodák. De itt már olyan természetes, hogy azonnal megy a fikázás. Ismeritek őket? Nem. Akkor mi alapján kezdtek el kritizálni.
2011. júl. 16. 05:45
 12/22 anonim ***** válasza:

"furi, hogy a külföldi szállítmányozásról többet írnak, mint a szülőkről, vagy az elért eredményekről...

és "érdekes", hogy még csak most születtek meg az almok (egyszerre kettő :O ) de írja, hogy ők abban különlegesek, hogy nagyméretű, erős kutyákat tenyésztenek..."

Olvasd el. Se egy pedigré, se egy eredmény, semmi. Csak annyi, hogy a kutyák nagydarabok és rednózok...

2011. júl. 16. 09:10
 13/22 anonim ***** válasza:
A pedigré, és az eredmények sem garantálják a tökéletes kiskutyát. A szolgálati kutyák 90 %-ának nincs sem törzskönyve, sem kiállitási eredménye, és tenyésszemléje. Mégis jók, és egészségesek.
2011. júl. 16. 18:59
 14/22 anonim ***** válasza:

"A pedigré, és az eredmények sem garantálják a tökéletes kiskutyát."

Valóban, de egy célpárosítsból nagyobb arányban lesz jó kiskutya,mint egy hasracspással eldöntött összerakásból.

"A szolgálati kutyák 90 %-ának nincs sem törzskönyve, sem kiállitási eredménye, és tenyésszemléje. "

FCI törzskönyve nincs maximum, mégis ismert a leszármazása-

"Mégis jók, és egészségesek."

És dolgoznak velük. A bládencsáklit kutyák dolgoznak?

2011. júl. 17. 09:26
 15/22 djzeyon válasza:
39%

Üdv!

Csala Tibor vagyok, és a kérdésben említett Kennel a mi tenyészetünk. Elolvastam a kérdésre adott "válaszokat". Az tény és való, hogy a kutyáinknak nincs törzskönyvük, de azt is illik megemlíteni, hogy a magyar pedigree-s Pit Bull-ok 90%-a hamis törzskönyvel fut...Mi is megtehetnénk, hogy beszerezzünk ilyen "fiktív" pedigree-ket a kutyáink számára, de nem tesszük...A magyar Pit Bull-os szcénában sajnos nincs hivatalosan elismert szépségverseny, csak kutyás sportok (súlyhúzás, falmászás, illetve kutyaviadal), így mivel mi elsődlegesen a küllemet tartjuk szem előtt, nyilvánvalóan nem lehetnek "eredményeink"...A vonaltenyésztés-t is természetesen lehet bírálni, de azt se felejtsük el, hogy több világ győztes kutya született a vonaltenyésztés eredményeként számos fajtánál. A "cigánysoros", "szaporító férges" hozzászólást nem kommentálom, hisz a tisztelt válaszadó úgy gondolom már minősítette Önmagát az imént említett szavakkal...

A Kennelünkben született kölyökről még egész biztosan fognak hallani a fajta szeretői, hisz ígéretes sport, illetve küllem kutyákat adtunk ki a kezeink közül. Több kölyök 3 hónapos korára meghaladta a 10 kg.-ot! Van olyan Tőlünk kikerült kiskutya akit terápiás kutyaként használnak egy beteg kisgyermek mellet, de ugyanakkor őrzés-védésre is vásároltak Tőlünk kölyköket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem nyerheti el a munkásságunk mindenki tetszését és nem lehetünk mindenkinek szimpatikusak, de arra kérek mindenkit, hogy tájékozatlanul valamint a megfelelő információk hiányában csupán rosszindulatból ne állítsanak rólunk valótlan dolgokat.

Minden jót!

B'n'C Kennel

2011. okt. 16. 01:10
 16/22 anonim válasza:

T. ezernyi okostojás!

Én vásároltam az említett helyről egy kiskutyát, így meg tudom osztani veletek a tapasztalataimat. A facen meg lehet tekinteni a kis Amirát, és a külső jegyekről lehet aztán ítélkezni. Amira jelenleg 14 hetes, 9 hetesen parancsra, jóformán tanítás nélkül ült, 10 hetes korában már megtanulta azt hogy addig nem nyúl az ételhez amíg nem mondom neki, vagyis ott ül és vár a parancsomra. 13 hetesen már jóformán szobatiszta lett. Eszméletlenül értelmes és jó idegrendszerrel rendelkező kutya, ugyanakkor fáradhatatlan, gyönyörű izomzatú és csontozatú, és a végsőkig megy. Szóval igazi pit bull. A tenyésztőről pedig csak azt tudom elmondani hogy azóta is tartjuk a kapcsolatot, mindenben segít tanáccsal és más téren is. Ezt tartom normálisnak, hogy eladás után is érdekli hogy mi van a kutyáival. Részben ezért is választottam ezt a kennelt. Az pedig hogy valaki milyen körülmények között él úgy gondolom nem tartozik a témához. Valószínű többen láttunk már szegényebb embert felkapaszkodni és komoly eredményeket elérni az életben, ill. olyat is akinek mindene meg volt mégis a béka segge alatt van. Végszóként mindenkinek csak ajánlani tudom őket és örülök hogy 2 év keresgetés után sikerült rájuk találnom és olyan kutyát találnom amilyenre nagyon régóta vágytam.

2011. okt. 16. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Hehehe, a "tenyésztő" a múltkor még az expresszen árulta a kutyáit, mert fel akarta számolni a "tenyésztetét".

A 90% -os kamu törzskönyv meg magyarázkodás, nem igaz! A magyar pites körből akiről kiderült hogy kamu pedes kiskutyákat árul, egyből kiközösítették.

Attól még, hogy három hónapos korára egy kis pit meghaladja a 10 kilót, még nem lesz se kivételes küllem, se kivételes sportkutya.

Az meg, hogy őrzővédőre vesz valaki kutyát, még nem biztos hogy az a kutya alkalmas lesz rá.

Egy három hónapos kiskutya idegrendszerére még nem lehet mondani, hogy extrastabil, mert az még bőven kialakulóban van.

A vonaltenyésztés valóban jó dolog tud lenni a hozzáértő kezében, ahogy egy borotva is jó dolog tud lenni egy mesterborbély kezében, de egy majomnak nem kéne odaadni.

2011. okt. 31. 12:13
 18/22 anonim ***** válasza:

"Eszméletlenül értelmes és jó idegrendszerrel rendelkező kutya, ugyanakkor fáradhatatlan, gyönyörű izomzatú és csontozatú, és a végsőkig megy. Szóval igazi pit bull."

Honnan tudod, hogy egy 14 hetes kiskutya a végsőkig megy?

Ha kipróbáltad, akkor egy szellemi rövidnadrág vagy, ha meg nem, akkor hazudsz.

Amúgy meg a legtöbb pit tenyésztő tartja a kapcsolatot a tőle kikerült kutyák gazdáival, szóval ez se extra dj zebulonnál.

Tenyésztőn itt nem az expresszes szaporítóférgeket értem...

2011. okt. 31. 12:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Hehehehehe...

[link]

2011. okt. 31. 12:25
 20/22 anonim ***** válasza:

"A szolgálati kutyák 90 %-ának nincs sem törzskönyve, sem kiállitási eredménye, és tenyésszemléje. Mégis jók, és egészségesek."

Hülyeség. A szolgálati kutyákat - Magyarországon - a rendőrség nagyrészt szaporítóktól szerezte be. Ennek ki is jött a hátulütője, mert betegek, ideggyengék és alkalmatlanok munkára. Pont nemrég volt egy ilyen botrány, hogy rajtaütöttek egy németjuhász szaporítótelepen és kiderült, hogy a tulaj a rendőrségnek adta el a kiskutyákat.

2011. okt. 31. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!