Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyünk?

Milyen kutyát vegyünk?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk,ami kis termetű,viszont a házba majd nem jöhet be.Nagy parkosított kertünk van,először a Mopszon gondolkodtunk,de azt olvastam,hogy az nem lehet egész évben az udvaron a rövid orra miatt.Pici gyerekünk van,ezért gyerekszerető,nem agresszív természetű kutyuskát szeretnénk.
2011. júl. 13. 08:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A miénk is nagyon igényli a benti létet, de mondom, ő mopsz. Volt, hogy plusz 15 fok volt, de "eljátszotta", hogy ő remeg, fázik, engedjük be:-) Egy kis bohóc, képes ilyenre:-) (nem, nem volt beteg, nem néztem félre, szokott ilyeneket)
2011. júl. 13. 08:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébként nem akkora gond a bent lakás, a miénk sose megy fel az ágyra, éjszaka egyedül alszik a nappaliban. Ha végül is a mopsznál döntesz, én kislányt javasolnék, nekünk fiú van, és hát....jelölget néha...(pisil mindenfelé).
2011. júl. 13. 08:55
 13/21 anonim ***** válasza:

08:26 teljesen egyetértek! Rengetek aranyos, problémamentes kutyus van a menhelyeken.

állatok.info-n fajta, méret, kor, nem stb.. alapján is tudsz keresgélni!

Ők szerintem nagyon aranyosak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha nem ragaszkodtok hozzá hogy kölyök legyen, akkor még nagyobb a választék, pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 13. 09:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Milyen színű van Neked? Nem ugatós nagyon ?
2011. júl. 13. 09:01
 15/21 anonim válasza:
westie,bichon havanese, vendée-i griffon basset, beagle esetleg?
2011. júl. 13. 09:02
 16/21 A kérdező kommentje:
Egyik"okos" ismerősöm azt mondta a Mopszoknak kiesik a szemük.:) Nem hittem el.:)
2011. júl. 13. 09:02
 17/21 A kérdező kommentje:
09.00 köszi a linkeket.
2011. júl. 13. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Enyém fekete:-) Feleslegesen egy jó mopsz nem ugat, viszont nagyon jó jelző kutya. Nem ugat sokat, semmi nagy gond nincs vele.

Hallottam már olyat, hogy annyira fókuszált valamire egy kutya, hogy kiugrott a szeme, de szerintem nagyon ritka, és függhet attól is, milyen helyről vetted (eü.-i állapot).

2011. júl. 13. 09:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Tényleg kifordulhat a szeme a "Gülüszemű " kutyiknak. Ismerősömét nemrég műtötték.

Én nagyon ellenzem a csak kint tartást. Nekem 2 éves a fiam, 3 kutyánk van, kinti-bentiek. Éjjel,és ha nem vagyunk itthon kint vannak.

Előttük kinti kutyáim voltak,anyu nem engedte be őket,és mindig hiányzott az a bensőséges kapcsolat,ami most megvan.

Ők ugyanolyan érző lények,mint mi, nem szabad kizárni az életünkből őket. Egyébként nektek is egyszerűbb,ha bemehet,mert télen a -20 fokban nem mindegy,hogy csak sétálni mentek ki,és amúgy bent lasztiztok, vagy valami a házban, vagy napi 3-4 órát fagyoskodtok az udvaron.

2011. júl. 13. 09:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Beagle?Az enyém télen is kint van(:.Törpe snaci,Foxterrier,Spániel, MENHELYI KUTYUS!!!
2011. júl. 13. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!