Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyünk?

Milyen kutyát vegyünk?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk,ami kis termetű,viszont a házba majd nem jöhet be.Nagy parkosított kertünk van,először a Mopszon gondolkodtunk,de azt olvastam,hogy az nem lehet egész évben az udvaron a rövid orra miatt.Pici gyerekünk van,ezért gyerekszerető,nem agresszív természetű kutyuskát szeretnénk.
2011. júl. 13. 08:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Törpe schnauzer?
2011. júl. 13. 08:25
 2/21 anonim ***** válasza:
cocker spániel
2011. júl. 13. 08:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért vesztek, és miért nem fogadtok örökbe egy állatmenhelyről. Nagyon sok kutyust kidobnak, akik nagyon hálásak egy befogadó, kedves családnak. Szófogadó, könnyen betaníthatóak lennének, mert egy ilyen kutyus nagyon hálás tud lenni egy barátságos simogatásért. A menhelyen elmondják, hogy a kiválasztott kutyusnak milyen a természete, lehet nagyon sok közül választani. Adjatok még egy esélyt egy gazdátlan "családtagnak".
2011. júl. 13. 08:26
 4/21 anonim ***** válasza:
2011. júl. 13. 08:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Örökbefogadás nem divat, ehelyett a válság közepén a sok marha veszi a 40 ezer Ft feletti kutyákat.
2011. júl. 13. 08:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Gondolkodtunk örökbefogadásról is,még nem döntöttünk.A spániel tetszik.
2011. júl. 13. 08:43
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy jól járnak a szaporítók...
2011. júl. 13. 08:43
 8/21 anonim ***** válasza:
Szia, nekem mopszom van:-) Én azóta a szerelmese vagyok:-)) Nem az orra a gond, a kint tartásnál, mert az árnyékos helyet még meg lehet oldani, inkább a szőre, hiszen fázna nagyon télen kint, ezért szerintem őt ne válasszátok. A spániel jó lehet, gondolom ő meleg (kutyaház) helyen lakhat kint. Vagy tacskó. Nekünk volt, 12-13 évig vígan eléldegélt, és sosem jött be a házba.
2011. júl. 13. 08:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kis termetű kutyát nem annyira szabad kint tartani. Télen megfáznak, főleg a rövid légutú fajták (mopsz, francia buli) ... közel van a fagyos föld.

Mindenképp egy közepes méretű kutyát javasolnék és azért azt oldjátok meg hogy -20 fokban legalább egy fűtött garázsba vagy pincébe be tudjon húzódni.

Egyébként nagyon ellenzem a csak kertben tartást ... egy érző lényről beszélünk, akit kizársz a családja életéből ... ugyanúgy melege van, ugyanúgy fázik ... nekem soha nem lenne szívem hozzá.

2011. júl. 13. 08:51
 10/21 A kérdező kommentje:
Pedig annyira tetszik a Mopsz :) De ha benti kutyus,akkor nem vennék.
2011. júl. 13. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!