Milyen kutyát vegyünk?
Iagzából kicsi szobakutyára gondotam, de azért mégis csak jobb lenne, ha kint lehetne tartani az udvaron, szobatisztaság kérdés ezzel meg lenne oldva.
Nem tudom, hogy melyik felé hajoljak: nem anniyra tetszik a kutya de legalább kint lehet kutyaházban, vagy tetszik de akkor egy csomót vacakolhatok vele mig szobatiszta lesz.
Volt egy spánielünk, udvari kutya volt, utána mikor az meghalt volt egy yorkink az meg szobában volt,sajna ellopták. Szóval most nincs a gyereknek kutyája meg nekem is hiányzik és szeretnénk venni egyet.
Mit ajánlotok?Olyat nem akarok amilyen már volt, most a beagle és a bolognese között vacilálok.
(szóval mielőtt jönnének a kérdések,kertesház,van időm a kutyára,mindenhova visszük magunkkal ahogy a régieket is)
De erős legyen a kerités mert szökős és egy óvatlan pillanatban huss..,már kint is van!
Szia!
Én a Shih tzu-t ajánlom. szerintem igazán Nektek való kutyus lehetne. Nézz körül itt, nekem pl innen van a kiskutyám s garantáltan merem ajánlani! :
Beagle barom nehéz esett. Én nem ajánlom csak nagyon tapasztalt és kitartó gazdinak. A bichonok nagyon helyesek, ha jó helyről veszed (igazi tenyésztő aki már elkezdte nevelni a kutyát) akkor nincs sok gond a további neveléssel.
De ha tartasz a kölyök kutya rombolásától akkor keress egy nagyobb kutyust aki már tudja az alapokat. A kistestű kutyákat én nem ajánlom kertben tartással, csak bejárással. Kintre valami hosszabb szőrű közepes kutya kellene, pl tibeti terrier, mudi vagy valami dúsabb szőrű keverék.
Szerintem látogassatok el egy menhelyre, ott elmondják melyik kutya való nektek.
Yorkshire terriert.
Az a legcukibb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!