Milyen kistestű, jól tanítható, gyerekszerető kutyát vegyünk?
Másfél éves kisgyermek mellé én nem ajánlok kistesű kutyát (se), mert akaratlanul is sérülést okozhatnak egymásnak, ami a kistermetű kutya esetében komoly is lehet.
Az én véleményem az, hogy várjatok még vele pár évet.
Nem agresszióra gondoltam, írtam, hogy "akaratlanul".
Pl. a baba elé rohan, aki elesik benne, ráugrik és fellöki a babát, kölyökként hegyes a foga és harapdál, stb.
Szerintem havanese kiskutyát vegyetek:-) Nagyon okos, könnyen tanítható és imádja a gyerekeket:-))
Jó kutyázást és babázást!!
Szia!
Én a kínai meztelen kutyát ajánlom.
Van belőle szőrös változat is, a powder puff,amennyiben nem
lennél kibékülve vele, hogy csupasz kutyid legyen.
Rettentő kedves, értelmes, játékos, emberközpontú kutyus, az agresszió legkisebb jelét se mutatja soha.
Általában a gyerekeket imádják, és a nyúzást sem veszik zokon, ellentétben pl. tacskó, vagy terrier félékkel.
Üdv.
Szia!
Szerintem bichon havanessetek legyen. Okos, könnyen tanítható, nem agresszív. :) Jó kutyatartást. :)
Kertes házban lakunk,megoldható mind a kinti mind a benti tartás.
Hogy végül hol tartjuk majd, az attól függ,milyen kuytusunk lesz,természetesen ott fog lakni,ahol neki ideális.
A tacskófélék nem bírják ha nyúzzák őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!