Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek helyes döntést...

Szerintetek helyes döntést hoztam?

Figyelt kérdés

Párom unokatesójánál van egy hatalmas tó, oda jártunk fürödni a kutyákkal. Hétvégén hivatalosak vagyunk hozzájuk családi ebédre,és úgy volt,hogy visszük a most befogadott vizsit is,mert egyrészt nem hagyhatom itthon,mert egyenlőre félek,hogy lelép,másrészt imádja a vizet,és ráfér a szocializáció.

Igenám,de unokatesó meghibbant,és kitalálta,hogy az én dögjeim nem fürödhetnek ott,ahol ő,mert ki tudja mit kap el tőlük.

Ezek után én megköszöntem a lehetőséget a hétvégi ebédre,és megmondtam,hogy a kutyáim nélkül nem megyek.

Ahol őket nem látják szívesen,ott én sem akarok lenni.

Szerintetek?

Végülis: "Qei me amat, amat et canem meum"

2011. júl. 12. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a tavat kifogasoljak, hanem nem akarjak, hogy megjelenj harom kutyaval. Netan meg be is akarnad vinni a hazukba.
2011. júl. 12. 15:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Az a vicc,hogy egy olyan emberről van szó,akinek az udvarában disznók,őzek,csirkék, pulykák,ki tudja mik vannak,mezőgazdasággal foglalkozik, lelkes kutyaszaporító is a drága.

Az nem zavarja. Csak az én koszos dögjeim. A párom nem örül a döntésemnek,de engem nem érdekel. Tudom,itt vidéken furcsa az én hozzáállásom a kutyákhoz,nekem viszont az fura,ahogy ők állnak hozzá. Mégse mondom,hogy ne jöjjenek ide.

2011. júl. 12. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Az ő tulajdona a tó,tehát joga van mondani,csak épp hülyeség.
2011. júl. 12. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem komplett az az ember.. Szerintem jól döntöttél, hogy te sem mész. Ha medencéről lenne szó megérteném hogy nem akarná hogy kutyák fürödjenek benne, nade így hogy egy tóról van szó?

Az eszébe sem jut hogy más állatok is belemehetnek, sőtt bele is döglenek,pl patkányok, amik tényleg hordozhatnak fertőzést?

2011. júl. 12. 15:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Sosem vittem be a házukba. Ott élnek egy erdő közepén,sokszor járunk arra kirándulni,és a felesége mindig beinvitál egy kv-ra,teára. Addig a kutyák a teraszon várnak,vagy játszanak az erdőben. ( azért merem elengedni őket,mert az erdő is az övék,nincs se vadász se semmi ).

Mindig el vannak ájulva,hogy milyen jól neveltek a kutyáim,stb.

Soha nem okoztam senkinek kellemetlenséget.

Az új kutya sétánál is a régivel van összekapcsolva,így gyorsabban tanul,és ha a másikat lefektetem,ő is ott marad.

2011. júl. 12. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:
ha ezt (dögjeim nem fürödhetnek ott,ahol ő,mert ki tudja mit kap el tőlük. )ilyne bunkón mondta h dögjeim meg minden akkor szerintem igen.
2011. júl. 12. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Remek döntés. :))) Én sem mentem volna.
2011. júl. 12. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kicsit túlreagáltad de attól is függ milyen viszonyban vagy az illetővel. Én ha nagyon jó viszonyban lennék vele, tiszteletben tartanám a véleményét bármekkora hülyeség is, de ha nem vok vele annyira jóban és szívesebben vok a kutyámmal mint vele, akkor nem mentem vna :D
2011. júl. 12. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
És szaporító is? O.o Szép:(
2011. júl. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!