Ilyenkor mi a helyes?
Első :köszi,próba szerencse,igazából Ő kinti kutya lesz de még nagyon pici ahoz,hogy kitegyem :)Környék macskái ellophatnák XD
Utolsónak:Hát mondani könnyű,kiváncsi lennék ha két labda nagyságra nőtt szem nézne rád mit tennél?
Bocs,így már második az az utolsó :)
Mit tudnék vele játszani?Mert mindent elég hamar megun:(
ma 17:25
Tudod, a könyörgő szemeknek muszáj ellenállni. Bizony, még aki gyereket nevel-nevelt, az is tudja ezt.
Ha a tappancsa köré tud tekerni, nehéz életetek lesz:))
Mert hány hónapos?
Amikor pici volt a kutyám bent volt a szobámba és csináltam neki kis helyet, (saját ágya volt) de mindig mellettem akart aludni:D amikor fel keltem hajnalba, ott volt a fejemnél, lábamnál, s*ggemnélXD, amikor csöngött a telóm akkor vissza akrtam aludni, de ő is hallota, azt oda futot a fejemhez azt elkezdte nyaldosnixD:D Nagyon aranyos volt, de már nincs velem a nővéremnél van!:D
Úgy, h én nem tok segíteni!:D
Első vagyok.
Akármit játszhatsz vele... egy kölyök kutyát nagyon könnyű lefoglalni. Egy rongy amit húzhat, ez labda... aztán ha megunja elalszik. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!