Kan kutya ivartalanítás utáni kérdések. Mi a helyes?
2,5 éves kan kutyámat ma 11-kor műtötték, 13 óráig nyüszögött, de most már ki akar menni a kertbe. Pisi, kakira kiviszem, de ugye utána hozzam be a lakásba, hogy ne koszolódjon a seb? Természetesen éjszakára is bent marad, de úgy látom rajta, hogy nem szívesen. Tartsam bent erőszakkal?
Pólót szeretnék rá adni, de nem tudom, hogyan kell, ha fölülről adom rá, akkor felcsúszik és pont a lényeg marad szabadon... Segítenétek?
miért is akarsz rá adni pólót?
Ha attól félsz, hogy nyalogatja a sebét, akkor vegyél a fejére olyan "tölcsért".
Én a helyedbe bent tartanám az elején.
dehogy zavarodik. Ez butaság!
Nyugodtan elhozhattad volna. Fura neki az elején hogy nem lát, de két nap és megtanul vele közlekedni.
Én visszamennék érte.
Első voltam
maximum, ha becsomózod vele a hátsó részét. Egyébként a pólót biztos lefogja magáról húzni kb. 4 perc elteltével. Tényleg menj vissza érte. A sebnek is jobb, ha nem ér hozzá a kutya, meg neked is, hogy éjjel nem azzal kell törődnöd, mikor vetkőzött le a kutya. :)
még mindig első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!