Ivartalanítás után miben változik meg a kutya természete (nem kipisil-e mindent. Stb)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 07:45
1/7 anonim válasza:
szia.Nekem a kutyusom 7,5 hónapos (kan)2 hónapja lett ivartalanitva.természetbeli változásoról nem nagyon tudok még beszámolni.A tüzelési időszakban a szukák nem igazán érdekelték,ha leviszem nem pisil annyit,hanem elsőre kiengedi az összeset,tehát nem jelöl.A többi kan kutya viszont nem igazán tudja őt hová sorolni,volt pár amelyik mindent beleadva udvarolt neki.
2/7 anonim válasza:
az én szukám természete sem változott semmit, nem hizott el, elég aktiv is.
3/7 anonim válasza:
De jó nektek!:) A mi kan kutyánk ugyanúgy jelöl. Ugrál a tüzelő szukára, nem tud csinálni ugye semmit, de éppen elég, hogy nyúzza. Talán egy kicsit engedelmesebb lett, de egy elrontott kutyánál nem kell ettől csodát várni. A miénk előtte sem volt problémás.
5/7 anonim válasza:
hát ez nem semmi!de azért ez elég elszigetelt eset lehet. nem jellemző. nálunk a futtatón is van csomó töketlen kan és nem láttam még ilyet, de persze lehetséges, amint látszik
6/7 anonim válasza:
Hát, én sem ezt vártam, azok alapján amiket olvastam. Örülök, hogy azért ez nem gyakori eset és a többségnek nincs ilyen tapasztalata.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat !
2011. máj. 29. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!