Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek helyes döntést...

Szerintetek helyes döntést hoztam?

Figyelt kérdés

Párom unokatesójánál van egy hatalmas tó, oda jártunk fürödni a kutyákkal. Hétvégén hivatalosak vagyunk hozzájuk családi ebédre,és úgy volt,hogy visszük a most befogadott vizsit is,mert egyrészt nem hagyhatom itthon,mert egyenlőre félek,hogy lelép,másrészt imádja a vizet,és ráfér a szocializáció.

Igenám,de unokatesó meghibbant,és kitalálta,hogy az én dögjeim nem fürödhetnek ott,ahol ő,mert ki tudja mit kap el tőlük.

Ezek után én megköszöntem a lehetőséget a hétvégi ebédre,és megmondtam,hogy a kutyáim nélkül nem megyek.

Ahol őket nem látják szívesen,ott én sem akarok lenni.

Szerintetek?

Végülis: "Qei me amat, amat et canem meum"

2011. júl. 12. 15:34
1 2
 1/19 anonim válasza:
Jól döntöttél. A kutyámat én sem hagynám otthon :D
2011. júl. 12. 15:38
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes döntést hoztál. Nem értem miért nem lehet tolerálni a kutyákat. Nem hiszem, hogy bármit is el lehetne kapni a kutyáidtól. Gondolom a befogadott kutya is már oltva, féregtelenítve van (meg ahogy olvasom több kutyád van gondolom ők is). Egy tóban meg nyilván van hal, meg minden egyéb állat ami nem tisztább a kutyánál... Némelyik ember szeret bele hugyozni meg sz*rni a vízbe... Azoktól talán semmit nem lehet elkapni?

Nem normális az ilyen.

2011. júl. 12. 15:39
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha egy bernáthegyi lenne még jogos is lenne.

Na de viccet félre téve. Most gyűjtötted be, ki tudja ő mit gyűjtött be (a kutya) előtte.

2011. júl. 12. 15:40
 4/19 anonim válasza:
Nem értem a problémáját...eddig el tudta viselni azt,hogy a kutyáid is ott fürdenek,akkor most miért nem?!
2011. júl. 12. 15:40
 5/19 anonim ***** válasza:

Én sem mennék.

Pláne úgy, hogy egy tóról beszélünk, és nem egy lavórról...

2011. júl. 12. 15:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól döntöttél:)Szerencsés kutyáid vannak hogy ilyen gazdájuk van:)Lehet hogy hétvégéig meg elgondolkodik és szívesen látja a kutyákat is:)
2011. júl. 12. 15:41
 7/19 A kérdező kommentje:

Mind3 kutyám oltott,féreghajtott, Scaliborral,és frontline cseppel kezelt, rendszeresen fürdetett.

A tóban kismillió béka,hal él, járnak oda kacsák,stb. Tehát nem értem a felháborodást.

Tudják,hogy bejárnak a házba,de mégis abból indulnak ki,hogy náluk a kutya büdös,beteg,és agresszív.

2011. júl. 12. 15:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Én sem mennék el a helyedben. Attól lesz majd vmi baja, hogy túl steril világban próbál élni...
2011. júl. 12. 15:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Mert egy tóban fürödni igazán steril egyébként...
2011. júl. 12. 15:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Teljesen helytálló a döntésed, én is habozás nélkül így döntenék.

"Ha egy bernáthegyi lenne még jogos is lenne." Akkor sem lenne jogos.

Ha a tó a saját tulajdona, akkor mondhatja, hogy nem mehetnek bele a kutyák, ha nem az övé, akkor viszont semmi köze hozzá.

2011. júl. 12. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!