Szerintetek helyes döntést hoztam?
Párom unokatesójánál van egy hatalmas tó, oda jártunk fürödni a kutyákkal. Hétvégén hivatalosak vagyunk hozzájuk családi ebédre,és úgy volt,hogy visszük a most befogadott vizsit is,mert egyrészt nem hagyhatom itthon,mert egyenlőre félek,hogy lelép,másrészt imádja a vizet,és ráfér a szocializáció.
Igenám,de unokatesó meghibbant,és kitalálta,hogy az én dögjeim nem fürödhetnek ott,ahol ő,mert ki tudja mit kap el tőlük.
Ezek után én megköszöntem a lehetőséget a hétvégi ebédre,és megmondtam,hogy a kutyáim nélkül nem megyek.
Ahol őket nem látják szívesen,ott én sem akarok lenni.
Szerintetek?
Végülis: "Qei me amat, amat et canem meum"
Szerintem helyes döntést hoztál. Nem értem miért nem lehet tolerálni a kutyákat. Nem hiszem, hogy bármit is el lehetne kapni a kutyáidtól. Gondolom a befogadott kutya is már oltva, féregtelenítve van (meg ahogy olvasom több kutyád van gondolom ők is). Egy tóban meg nyilván van hal, meg minden egyéb állat ami nem tisztább a kutyánál... Némelyik ember szeret bele hugyozni meg sz*rni a vízbe... Azoktól talán semmit nem lehet elkapni?
Nem normális az ilyen.
Ha egy bernáthegyi lenne még jogos is lenne.
Na de viccet félre téve. Most gyűjtötted be, ki tudja ő mit gyűjtött be (a kutya) előtte.
Én sem mennék.
Pláne úgy, hogy egy tóról beszélünk, és nem egy lavórról...
Mind3 kutyám oltott,féreghajtott, Scaliborral,és frontline cseppel kezelt, rendszeresen fürdetett.
A tóban kismillió béka,hal él, járnak oda kacsák,stb. Tehát nem értem a felháborodást.
Tudják,hogy bejárnak a házba,de mégis abból indulnak ki,hogy náluk a kutya büdös,beteg,és agresszív.
Teljesen helytálló a döntésed, én is habozás nélkül így döntenék.
"Ha egy bernáthegyi lenne még jogos is lenne." Akkor sem lenne jogos.
Ha a tó a saját tulajdona, akkor mondhatja, hogy nem mehetnek bele a kutyák, ha nem az övé, akkor viszont semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!