Honnan tudom, hogy hányadik napon van?
Betévedt az udvaromra egy szuka kutyus,aki tüzel.Nem volt szívem kidobni,különzártuk,nekem ugyanis 2 kankutyám van.
A kérdésem az,hogy honnan tudom,hogy mikor ér a veszélyes napokhoz. Amikor bejött,próbált ráugrani az egyik kan,de nem hagyta. Kiskutyákat nagyon nem akarok,elkülönítem őket,de most hóvégén nincs felesleges 30ezer forintom ivarrtalanítani.
Köszönöm!
Persze azért külön tartom őket,csak sétálni megyünk együtt.
Teljesen meglepődtem,mert bejött,és mind a 2 ( egyéként eléggé domináns ) kanomat 3 perc alatt ledominálta :D
Amikor a labim tüzelt a tacskófélék ugy közlekedtek ki-be a 2-es drótkerítésen, mintha ott sem lett volna. Örület ilyenkor mire nem képesek ...
Az ivartalanítás óta nyugodtabb az életünk .. az a 3 hét harc elég idegörlö volt :D
Jesszus :O
A csajszit épp ezért hoztam be a lakásba,hogy még véletlenül se senki :)
Csak akkor jöhet ki,ha én is kint vagyok,és akkor a kan ahogy közelít, letiltom. Hálistennek,hogy ilyen szófogadó kutyáim vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!