Honnan tudom, hogy hányadik napon van?
Betévedt az udvaromra egy szuka kutyus,aki tüzel.Nem volt szívem kidobni,különzártuk,nekem ugyanis 2 kankutyám van.
A kérdésem az,hogy honnan tudom,hogy mikor ér a veszélyes napokhoz. Amikor bejött,próbált ráugrani az egyik kan,de nem hagyta. Kiskutyákat nagyon nem akarok,elkülönítem őket,de most hóvégén nincs felesleges 30ezer forintom ivarrtalanítani.
Csak hormonvizsgálattal tudnád megmondani.
AMásodik héten a vér elhalványul, rózsaszínes lesz. Ilyenkor vannak általásban a termékeny napok. kb. 1hét. De nekem volt már szukám termékeny a hatodik napon is és a tizennyolcadikon is. Inkább zárd el 3 hétre, az a biztos.
Hát, picit népi módszer, de ha rárakod a kezed a seggére és félrecsapja a farkát, akkor elméletileg felveszi a kant.
A legbiztosabb megoldás a 2-3 hetes teljes elkülönítés lenne. Annyira változó melyik, mikor fogamzóképes.
Na,erre nem is gondoltam. Az gondolom kiderül abból,hogy mennyi ideig tart még. Vagy nem? Igazából nagyon nem jönne jól az az összeg,jó lenne,ha pár hónapig még várhatnék vele :S:S
De persze,ha muszáj,akkor meglesz.
Mutatok egy képet:
Ő Polly
Igen,sőt, végigjártam a falut is,de senkinek nem hiányzik.
Egyébként eszméletlenül lerobbant állapotban van,tiszta seb, összerasztásodott a szőre, le kellett nyírni teljesen,kifésülhetetlen volt,tele bogánccsal.
De annyira hálás kiskutya,nem volt szívem kirakni, pedig a 2 kutya is elég volt. De ahol kettőnek van hely,ott van egy harmadiknak is :)
:) vigyázz rá.
Nézd meg naponta egy fehér papirral a vér szinét. a harmadik héten már egészen halvány,sok kutyának szinte semmi váladéka nincs. de ha a 2.hét még előtted van akkor vigyázz,ő is próbálhat kiszökni a kanhoz.
Megnéztem,élénkpiros, a nemiszerve meg hatalmasra van dagadva. A párom elnevezte gigap*nának :D
Akkor vajon az elején van?
Jaj,pont ezért nem akartam szukakutyát :D
Valószínű amúgy,hogy bedobták,mert a kapu zárva volt,a kerítés kifele-befele kutyabiztos,mert itt sok a bemászkálós eb, és a kutya egyszercsak besétált a konyhámba.Szerintem tudják,hogy én ilyen nagy kutyás vagyok,és berakták,mert hacsak nem pincsi létére átugrik a 2 méteres kerítésen,nem juthatott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!