Mi a véleményetek a kiskutyámról?
Várom a véleményeteket az én kutyusommal kapcsolatban. :)
tuti,hogy lesz még vizsink,de jelenleg a mostaniakat is nagyon imádjuk...A fiú vizslánk egy angyal volt,olyannyira szeretett minket,hogy amikor a teraszon ültünk felmászott az ölünkbe,mint 1 öleb :)
annyira hiányoznak mindketten...:(
Szépek a fogai :P
Am mennyi idős ?
Köszi Mindenkinek a válaszokat. :)
Sajnálom szegény palotapincsikét, hogy követte a barátját. :( A németjuhászokban pont az a tündéri, hogy iszonyat jól felmérik a helyzetet (na nem mintha a többi kutya nem lenne erre képes). :) Biztos aranyos lehetett, ahogy bemászott a pincsike mellé az ágy alá, hogy megvigasztalja. :)
Egyébként ilyen állapotban én sem szeretnék találkozni egy kutyával sem, mindegy hogy az mekkora és milyen fajta. :D De egyébként ő egy nagyon kedves kutya, akit megkedvel, azért szét tud esni, úgy örül. :)
Ikan, még csak most lesz 1 éves 07.11én. :)
Nagyon szép kutya! Nagyon hasonló volt az én n.j.-om, akit sajnos megmérgezett valaki és meghalt. Alig múlt 1 éves szegény. Nagyon okos kutya volt. Ennek már 7 éve, de még mindig nagyon hiányzik. Egy kép róla (sajnos nem valami jó kép, telefonos).
Utolsó!
Sajnálom a kutyusod, nagyon szép volt ő is. De hogy képes valaki megmérgezni egy állatot? :( Gondolom mennyire hiányozhat, hiszen mindegyik családtag, akármennyi időt is tölt el velünk (legyen az kutya vagy macska). Én nem is tudom, hogy viselném ha ilyen történne bármelyik kutyusommal is. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!