Mi a véleményetek a kiskutyámról?
Várom a véleményeteket az én kutyusommal kapcsolatban. :)
13.08 köszönöm! :)
Na az ilyen kommentek miatt raktam ki a képeket, el sem hiszed milyen jól esnek :)
Hú, szép fogsor! Bár több nem nagyon látszik. Igen, leesett, hogy ÖV-n vagytok.
Amit később linkeltél, az nagyon tetszik. Gyönyörű kutya, gyönyörű szemek, süt belőle az értelem. Többet nem is kívánhat magának egy gazda.
Eléggé irónikus volt a kérdés belinkelt öt kép közötti kapcsolat, talán ha nem a gyilkos énjét tetted volna ki alapból, hanem amit utána linkeltél akkor oké. De ez így nagyon hülyén jött ki...
Amúgy egy képről nem lehet ítélni... csak a viselkedésről...
nekem is volt egy gyönyörű németjuhász kutyám,és egy aranyos palotapincsi lány kutyám.Nagyon jól elvoltak.A németjuhász kutya járt oktatásra,hogy jó házőrző legyen.Az oktató jó barát volt,és mivel közelben lakott ,néha átjött hozzánk,és otthon is gyakoroltak.Egy ilyen otthoni gyakorlásnál a kutya kábé ilyen állapotban volt mint a képeken a tied,és a kis palotapincsim úgy megijed,hogy berohant az ágy alá...Utána azon mosolyogtunk,hogy a németjuhász kutya,hogy meghallotta,hogy a pincsi megijedt,otthagyta az oktatást,rohant be a szobába,és ő is az ágy alá akart bújni hogy a kicsit vigasztalja..De hát ő nem igazán fért alá,ezért simán megemelte az ágyat..:) Képzeld el a látványt.A németjuhász hátán egy ágy,lelkesen nyalogatja,bökdösi a palotapincsit,mire a kiskutya hízeleg,bújik a nagyhoz..Mi meg rohantunk,hogy tartsuk az ágyat,mert nehogy ráessen a kicsire...A nagy állandóan óvta,védte a kiskutyát..
A szomorú vége az ,hogy amikor 17 évesen a németjuhász meghalt,a kicsi palotapincsi (ő akkor 13 éves volt) pár hónap után követte..Egyszerűen nem volt kedve élni.Nem evett,nem ivott,és egy nap szépen elaludt..A szívem szakadt meg..imádtam őket...:(
Ha az első öt kép alapján kellene döntenem, akkor azt mondanám, hogy az ilyen kutyáktól mentsen meg az ég, és csak ilyennel ne találkozzak kutyasétáltatás közben.
Egyébként szép kutya, de a hideg kiráz, amikor egy kutyát ilyen szituációban látok. Elhiszem, hogy ÖV, meg minden, de én soha nem akarnék egy kutyából ilyen agressziót kihozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!