Mi tehetnék a kutya gazdája ellen?
Egy staffordshire-je van, és este futtatja. A kutya észre sem veszi a macskákat, ekkor a hülye faszi leszáll a bicajról, és felhívja rá a kutya figyelmét, ráuszítja. Ekkor a kutya végigkergeti a macskát az utcákon. Sokan félnek tőle, mert nem barátságos, sokszor agresszív állat. Az én macskámra is ráuszította már, de szerencsére nekem egy vadmacskám van, ő meg csúnyán lealázta a staffit.
Kinek jelenthetném ezt az esetet? Valami szeretnék tenni ezügyben, mert ez egy kis település, mindenki ismer mindenkit. Ezek nem kóbormacskák, hanem a mi macskáink!
Ehhez nincs joga!
Állandóan póráz nélkül sétál vele! Ki tehet ezügyben bármiléyen lépést is?(hivatalos személyre gondolok)
Kérlek segítsetek! Nem vagyok kutyaellenes, nekem is van kutyám, és bár nem kedveli a macskákat, nem bántja őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!