Mit tehetnék a porszívóval, ha felszívott a fürdőben vizet és most ha porszívozok vele, büdös? Rohadás, állott víz, ázott kutya szagot csinál a lakásba porszívózáskor.
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 12:36
1/3 anonim válasza:
Nagyon alaposan ki kell szárítani/tisztítani. A porzsákot ha papír cseréld ki, ha textil akkor ki kell mosni mosógépben. A szűrőket cseréld ki és az egész gépet valami száraz meleg helyen szárítsd ki. Ha nem ózkodsz tőle szétszedheted az egész gépet, és hajszárítóval kiszáríthatod. Persze a garancia ilyenkor ugrik.
2/3 anonim válasza:
Nekem is be szokott büdösödni, mivel a gyerek orrát szoktam szivatni vele, és van úgy, hogy ha náthás, és nincs idő, hogy az orrszívó kiszáradjon, akkor a mosás után benne maradt minimális vizet is magába szippantja. Ilyenkor ájuldozni szoktam, milyen büdös. Ráadásul nekünk porzsák nélküli van, de semmi baja nem lesz, és ki fog szellőzni!!
3/3 anonim válasza:
a légszűrőját kell kivenni, alaposan kimosni, és jól kiszárítani, miután a tartályát gondolom, már kimostad...
én tiszta, általános mosószeres (vagy virágillatú padlóápolószeres) vizet teszek bele, és úgy porszívózok tovább - enyém eleve vízszűrős, és előfordul, hogy benne felejtem a tartályban a vizet, na iylenkor van olyan ázott (gyerekem szerint döglött) macska szaga, ha bekapcsolom xD és pánikszerűen öntöm-tisztítom ki az egészet, szerencsére van tartozékként pót-légszűrőm hozzá...
nah szóval, a légszűrő az elsődleges bűzforrás, kitapasztaltam, amikor kitakarítottam a tartályt, mégis bűz áradt a porszívóból, mert úgy gondoltam,a légszűrő még kibír egy bevetést - hát nem bírt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!