Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség? Sajnos nagyon...

Lee12 kérdése:

Segítség? Sajnos nagyon fiatal koromban kaptam meg a kutyámat és nem neveltem meg rendesen

Figyelt kérdés

most már 4 éves de egy nagy kennelbe tartjuk és este engedjük ki a kennelből....azért van a kennelre szükség mert az idegenekre nagyon ugrál és én se járok be hozzá a kennelbe mert igen nagytermetű és ha játéknál rám ugrik akkor el is esnék....sétálni se lehet vinni nagyon mert annyira akr menni hogy már majdnem megfojtja magát(az ajtón először megy ki és irgalmatlanul húz éés én meg tartom és szinte már lefekszik a földre annyira akar menni...én elvinném sétálni de a szüleim féltik hogy kitépi magát a kezemből..ezért mostanság az udvarba gyakorlok vele..ráteszem a pórázt és kinyitom a kennelajtót..ekkor azonban irgalmatlan lendülettel elindul a kapu felé én meg nem engedem hanem lefogom

nem tom hogy tudnám leszoktatni erről...minden nap elvinném sétálni csak meg kéne nevelnem...valami ötlet a húzás ellen??

2011. jún. 21. 15:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem vagy falkavezér még nem fog megharapni, mert a fenekéhez érsz. A fenéknyomkodást nem lapáttal értettem!!!
2011. jún. 22. 10:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Csak ha nem tetszik neki, akkor simán kifejezheti úgy. Most komolyan nyilvánvaló dolgokról akarsz vitatkozni?
2011. jún. 22. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!