Cesar Millan: Hogyan neveljünk tökéletes kutyát-kölyökkortól a fiatal felnőttkorig? könyvet hol találom meg elektronikusan?
A csodálatos kutyadoki című könyv megvan elektronikusan.
Amit te írsz azt nem ismerem.
Van egy videó amit viszont ajánlok, mert nagyon érdekes:
A csodálatos kutyadokit már olvastam, most lett kiskutyánk és gondoltam ez is hasonlóan hasznos lesz és ezért szeretném elolvasni.
A videót köszi feltétlen megnézem :)
Az általad említett könyvet én sem ismerem, de az előttem szóló linkelt videóját megnéztem, és én is javaslom, hogy nézd meg, mert ebből sokat lehet tanulni!
Ha nincs időd megnézni, akkor csak annyi, hogy mindig légy nyugodt, és következetes. Ragaszkodj az általad felállított szabályok betartásához! És a 3 legfontosabb dolgot mindig igyekezz megadni a kutyádnak, napi szinten! 1. Testmozgás
2. Fegyelem
3. Szeretet
Mindig nyugodtan, és higgadtan reagálj le mindent, ez jó hatással lesz a kutyára is!
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy az előttem szólóknak már tárgytalan az ügy, de hátha lesz még olyan, aki rábukkan erre a kérdésre és érdekelné a válasz. Tessék! :)
A [PONT] helyére .-ot írj. ;)
sites[PONT]google[PONT]com/site/sraczhonlapja/kiadvanyok/resources
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!