Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy tenyésztővel meg lehet...

Egy tenyésztővel meg lehet állapodni részletfizetésben?

Figyelt kérdés

Tudom mivel jár egy kutyatartás,mennyibe kerül nekik az oltás,orvos,étel.....

Nem igazán tudnék most egyben kifizetni 10 ezreket és arra gondoltam hátha találok egy tenyésztőt akivel megtudnám beszélni a részletfizetést.(persze írunk róla papírt)

Szerintetek érdemes meg próbálni?

2011. jún. 21. 10:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
nem 20 ezer csak kb.annyival kerül drágábba a kutya
2011. jún. 21. 11:23
 22/39 anonim ***** válasza:
Amelyik nemtékás, más ellátásban részesül? Nem prémium tápot kap? Vagy nem értem...:/
2011. jún. 21. 11:28
 23/39 A kérdező kommentje:

nem halmozom a tartozásokat.amit eddig részletre fizettem az mind vissza van fizetve.Tavaly márciusban vettünk egy bordeauxit 60000ft-ért.amikor el hoztam nem kellett fizetnem.írtunk egy papírt,hogy havi 20 ezresével fizetem.és fizettem.

A cicánkat pünkösdkor baleset érte.20 ezer volt az orvosi ellátása.

2011. jún. 21. 11:29
 24/39 anonim ***** válasza:

a TK nem 20 ezer forint, hanem 5500. aki 20 ezerrel olcsóbban ad egy kutyát akinek "elvileg lehetne törzskönyve" ott valami gond van. Mitől lenne az a kutya 20 ezerrel olcsóbb? És amikor a tenyésztő leadta az alombejelentőt és megigényelte a törzskönyveket akkor még nem is tudta,hogy ki lesz a vevő és az kér e törzskönyvet.

Ilyenkor szoktak rásózni a kedves vevőre "tenyésztők" egy 5 ezerért vett, szaporított kutyát,akinek semmi köze a tenyésztő kutyáihoz.

2011. jún. 21. 11:32
 25/39 anonim ***** válasza:

ma 11:22

ez a kennelem: [link]

2011. jún. 21. 11:36
 26/39 anonim ***** válasza:
mégegyszer: nem a törzskönyv 20ezer és nem is a táp hanem az, hogy milyen minőségű. még a legnagyobbaknál is előfordul, hogy nem olyan a pigment...stb. ilyen kor van az hogy törzskönyv nélkül kerül eladásra. nem a törzskönyvet hanem a minőséget kell megfizetni.
2011. jún. 21. 11:39
 27/39 anonim ***** válasza:

drága 11:32-es!

(én vagyok az akitől a kérdező privát levelet kért)

nem 5 ezerért hanem 80-100 ezerért vett kutyáink vannak.

a többit meg privátba a kérdezővel.

2011. jún. 21. 11:42
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
nem...törzskönyv a színhibás kutya mellé is jár... lehet olcsóbb de törzskönyve akkor is KELL, hogy legyen. A MEOE nál lehet rá kérni pecsétet, hogy nem tenyészthető vagy úgy mint én: ráírom vastag fekete filccel. De akkor is odaadom a kutya mellé.
2011. jún. 21. 11:43
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11:39. Nagyon tévedsz.

Ha születik egy nem megfelelő kutyám, vagy csak látom hogy a standardnak ugyan megfelel de hobbiminőség, akkor olcsóbban adom.De MINDENKÉPP törzskönyvvel. Az a kutya születési anyakönyvi kivonata.

Viszont a szerződésben kikötöm az ivartalanítást és ellenőrzöm is. De ez független a törzskönyvtől.

2011. jún. 21. 11:44
 30/39 anonim ***** válasza:
én is azt mondom hogy törzskönyvvel nyilván drágább anélkül olcsóbb. és nem sózok senkire törzskönyvet ill. rossz kutyát. És minden kutya mellé jár a garancia.(szerződés)
2011. jún. 21. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!