Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy tenyésztővel meg lehet...

Egy tenyésztővel meg lehet állapodni részletfizetésben?

Figyelt kérdés

Tudom mivel jár egy kutyatartás,mennyibe kerül nekik az oltás,orvos,étel.....

Nem igazán tudnék most egyben kifizetni 10 ezreket és arra gondoltam hátha találok egy tenyésztőt akivel megtudnám beszélni a részletfizetést.(persze írunk róla papírt)

Szerintetek érdemes meg próbálni?

2011. jún. 21. 10:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, sem a lelkedbe gázolni, de ha nem tudsz egyben kifizetni még 20 rugót sem, akkor lehet, hogy erőteljesen át kellene gondolnod ezt a kutyaprojektet.

Miből fogod etetni, fizetni az oltásait, vagy ne adja Isten, ha valami baja lesz, a kezelését?

2011. jún. 21. 11:04
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tartom tenyésztőnek akoi törzskönyv nélkül kiad kutyát. Az lehetőség a csalásra,aki ezt megteszi,az nem tenyésztő.
2011. jún. 21. 11:06
 13/39 A kérdező kommentje:

drága utolsó!!Én kérek elnézést,hogy nem tartozok azon szerencsések közé akik annyira ki vannak tömve,h gondolnak egyet és vesznek.

Mint írtam az elején,tudom mivel jár egy kutyatartás.Az állatorvossal jóban vagyok,bármi kell részletben fizethetem.

2011. jún. 21. 11:08
 14/39 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégiscsak sikerült a lelkedbe gázolnom. Sajnálom!

Egyébként, Te tudod.

2011. jún. 21. 11:13
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
miért ne lehetnek törzskönyv nélkül? van aki nem dob ki 20 ezer ft-ot a törzskönyvért ha hobby célra megy. de akkor tényleg szaporító ha nem ad szerződést.(mi mindig adunk)
2011. jún. 21. 11:14
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

éN CSAK AZT NEM ÉRTEM, HA MINDENT RÉSZLETBEN SZERETnél fizetni, akkor annyi tartozást halmozol fel , hogy sose fogsz a végére jutni. Ez az igazi magyar gondolkodás.

Tenyésztőként úgy szoktuk eladni a kutyáinkat, hogy foglalózásnál elkérjük a kutya árának a felét elvitelkor a másik felét. de ez is csak két részlet. Vagyis 2 hónap, persze attól függ mennyi idősen mész el lefoglalózni a kutyát.

Azt hiszem amit te szeretnél kutyát, kozmetikáztatni kell. De ahhoz a fajtához nem értek. Mert az is havi 4-5ezer minimum.

Valakinek írtad, hogy nem teheted meg hogy egyből kifizessél több tízezret. Elárulom, mi az első kutyánkra fél évig gyüjtöttünk (120 ezer volt).

Egy kutyát 10-15 évre veszel jó esetben, nem hetekre, hogy ne legyen elég időd összegyüjtögetni.

Vagy nektek egyből minden kell?

2011. jún. 21. 11:15
 17/39 anonim ***** válasza:

ma 11:14

"Si tacuisses, philosophus mansisses."

2011. jún. 21. 11:16
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

egy törzskönyv 20 ezer forint???? hol???? én idén 5500 forintért váltottam ki...lehet rossz egyesületben voltam...még az export pedigree is csak 8500...messze nem 20 ezer... Aki pedig törzskönyv nélkül ad el kutyát az nem tenyésztő.

Kedves kérdező, az egy dolog ha valakinek nincs hirtelen 100 ezer forintja vagy 1000 eurója, ezt megtudom érteni. De amikor egy zsák táp 10-15 ezer forint egy oltás 8 ezer körül van (itt pesten) és egy sürgősségi műtét került nekünk legutóbb 140 ezerbe akkor az, hogy valakinek 20 ezre nincs a vételárra azt nem tudom megérteni. Csak az első hónap jóval drágább.

2011. jún. 21. 11:19
 19/39 anonim ***** válasza:
Ööööööö, ahol mi vagyunk tagok (MEOE) ott nem 20ezer ft a TK:/:o:o
2011. jún. 21. 11:20
 20/39 anonim ***** válasza:

11:19-ES.

Milyen kutyát tenyésztesz?

2011. jún. 21. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!