El tudja vki magyarázni, h mit szeretnek az emberek a kutyákban? Ugy oda vannak érte a legtöbben, puszilgatják meg ilyenek, én ki nem állhatom őket, mind a legtöbb állatot, és rémálmaimban is kutyák vannak
azért a többi válaszból is kiszűrhetted vna a lényeget ha akarod...
semmilyen általunk felsorolt indok nem fog téged meggyőzni.
most arra h nem szereted nem lehet mit tanácsolni.
sztem ZOL idézete a leginkább helyénvaló.
és hát igen, azt kéne megfigyelned h a kutyásoknak mekkora öröm a kutyájuk. nem csak a baráti társaságokban, családtagokban, karrierben, pénzben találnak boldogságot, hanem egy állatban is.szeretm látni a kisgyerekes+kutyás családokat, mert az ott felnövő gyerekek sokkal toleránsabbak, érzékenyebbek lesznek, mint azokat akiket elhuznak a szülők.már tudják, h sír egy kutya ha meghuzzák a farkát, h mivel jár ha bántanak vki mást, tudja h nem lehet egésznap játszótéren lenni, hanem haza kell menni morzsit elvinni sétálni, h ő is éhes, h hiába kapott fekete pontot és büntetést otthon, morzsi attól még szereti, attól még hozza a labdát, azért mert 3 évesen fájdalmat okozott legközelebb is szeretettel fog odamenni hozzá morzsi.
Aki boldog annak nincsenek rémálmai kutyával. Na mindegy, az a te dolgod.
Viszont józan eszed csak van. Akkor gondolj bele. Mennyi mindent csinálnak a kutyával? Ha nem tudod, mi szívesen felsoroljuk, bár napestig írhatnánk. Vakvezetés, drogkeresés, tűzfészek keresése, őrző-védő, terelés, halászás, vadászás, terápia, daganatot megtalják, jelzik az ember rohamait, romok alól mentik ki az embereket, vagy épp megtalálják az eltűntet, de még a víz alatti halottakat is, a lavina alatt is megtalálják őket, elfogják a bűnözőket, harcolnak a háborúban, terheket cipelnek, szánt húznak, segítenek a fogyatékosoknak, kísérleteket szenvednek el csak hogy nekünk legyenek gyógyszerek vagy kozmetika szerek, a bíróságon is ott vannak ... soroljam még? A kutyák mindenhol ott vannak, csak olyan természetes, hogy észre sem vesszük. Ott vannak ősember mellett sírban, vagy épp a barlanrajzokon és az egyiptomi hireoglifákon, a versekben, a festményeken, a törénetekben. Nem feltűnően, fő témaként, de ott vannak. Szinte minden híres ember, régi tudós, művész nyilatkozott róluk, írt róluk valamit.
Ez mind nem lehet véletlen. Neked nem muszáj szeretni őket, de attól ők még jók.
"Neked nem muszáj szeretni őket, de attól ők még jók."
ez igy okés, nem nézem le azokat akik szeretik, de ők mert néznek le engem mert én meg nem szeretem őket??
amugy meg minden embernek vannak rémálmai, annak is aki boldog, van aki zuhanással kapcsolatban vannak rémálmai, van akinek az oriásokkal, hát én nekem épp a kutyákkal. csak emiatt nem tudom mért kell lenézni
én inkább értetlenkedek.
egy dolog nem szeretni őket, közömbösen reagálni rájuk és más olyan utálattak írni róluk mint ahogy te teszed.
azért ha vki fél a zuhansától annak kicsit több realitása van.általában abba többen halnak bele, mint kutyasétáltatásba.:-)
sztem először ha van kedved szerezz személyes pozitiv tapasztalatokat.hidd el sokkal jobb érzés vmit szeretni, vagy csak közömbösnek lenni iránta, mint iszonyatosan gyűlölködni.sokkal több jó dolgot fogsz észrevenni ha közömbösíted magadban ezt az utálatot, nem ezzel kell foglalkoznod. nem vagy attól rossz ember ha nem akarsz állatot. szived joga. csak az ilyen szintű utálat nagyon fura. nem kell ahhoz kutyamániásnak lenni, h észrevegye az ember h ez az undor fura.
én pl sétáltatáskor ha szembe jön egy kutya mindig a gazdáját nézem meg. onnan lehet leszűrni a legtöbbet.soha nem a kutyától félek hanem a gazdák aggasztanak.
Mégis milyen választ vársz egy kutyás forumon?
Ha nem szereted a lecsót és mi elmondjuk neked hogy bakker a lecsó a legjobb dolog a világon sokan élni sem tudnak nélküle, gondolj csak bele milyen sokoldaló milyen népszerű...akkor sem fogod szeretni és sztem megérteni sem.
Tisztelem benned hogy vállalod men szereted a kutyákat, oké ne tarts kutyát a többieket meg toleráld annyival hogy nem nézed hülyének őket amiért ők igen.
Amúgy szerintem minden kutya gazdi kapcsolat amúgy "érdekházaság" egy picit hiszen több száz kutya fajta létezik mindegyik fajtát más és más feladatra nemsítették míg "tökéletes" lett vagyis el látja a feladatát. Mindenki másért tart kutyát van akinek csak ársaság kell, van akinek segítség, van aki sportol vadászik, van aki csak szeret gondoskodni valakiről és csak a kutya maradt neki. Szinte mindeg y a lényeg hogy annyira sokoldalúak, annyira örömöt, sikerélményt adnak hogy nem véletlen hogy ennyire szeretjük őket.
Szerintem, de lehet hogy hülye vagyok...a többiekkel együtt és Te vagy itt a helikopter.
22:07-es ott a pont
érdekes, mert ha bemész a templomba, az emberek 100%-a hinni fog istenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!