Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El tudja vki magyarázni, h...

El tudja vki magyarázni, h mit szeretnek az emberek a kutyákban? Ugy oda vannak érte a legtöbben, puszilgatják meg ilyenek, én ki nem állhatom őket, mind a legtöbb állatot, és rémálmaimban is kutyák vannak

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 13:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

arra nem gondoltok, h a kutyák már hány embert marcangoltak szét, meg harapdálják össze-vissza az embereket? az is a szeretetük jele lenne?

van otthon egy kutya, mert a hugom kisirta otthon, én majdnem el is költöztem miatta, de nem volt hova, igy maradtam, de hetekig ki voltam miatta

ja és aki irta h 100% h jobban szeret mint az ember, őt ugy látszik, még soha senki nem szerette igazán.

Én elhiszem h vannak előnyei is, de hátrányai is!

2011. jún. 18. 14:09
 12/52 A kérdező kommentje:
miért lennék ettől rosszabb ember? téged harapott már meg kutya? ugy látszik ez pl senkit nem érdekel, még egy ember is ha olyat tesz, lecsukják, a kutyákat nem bünteti senki, sőt azt büntetik, aki esetleg bántja az állatokat (ne értsetek félre nem támogatom az állatkinzást, de néha ők is megérdemelnék, ugyanugy tesznek rosszat is mint az ember)
2011. jún. 18. 14:12
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

"én ki nem állhatom őket, mind a legtöbb állatot"

En meg azt nem ertem hogy lehet nem szeretni az allatokat hisz ok is ebbe a vilagban tartoznak, reszei a Foldnek, a termeszetnek, a korforgasnak, harmonianak.

Es arrol tudsz hogy te is allat vagy?

A kutyakrol meg csak annyit: lattal mar olyan kutyat aki penzert, ertekert fajtarsat megoli? Olyan kutyat aki fajtarsat meglopja? Olyan kutyat aki tarsat elhagyja? Aki buszkesegbol, haragbol, egoizmusbol, kegyetlensegbol cselekszik?

A valasz NEM. Mert az allatok oszintek, es igazok. Bennuk meg van mind az amit az ember kioltott sajat magabol.

Mutass nekem egy masik olyan lenyt aki akkor is husegesen csovalva kovet mikor mar mindenki mas elfordult toled.

2011. jún. 18. 14:16
 14/52 anonim válasza:
100%

én írtam és de szeretnek... -.-"

azért harapnak mert a gazdájuk bántotta őket...vagy mert felhergelték... magától mert olyan kedve van nem fog bántani -.-

Te megütsz valakit ok nélkül???

15/52 anonim válasza:
0%

nem kellene elitelni a kérdezőt,azért kérdezte ezt,mert szeretné megérteni h lehet a kutyákat szeretni

én is sokáig probálkoztam ezzel,volt h ezmiatt dobott egy csaj,h nem szerettem a kutyákat,persze azota ő árulja a testét pénzért, no comment, miota engem egyszer megharapott a kutya közelukbe se megyek és nem is akarom őket megszeretni

16/52 anonim ***** válasza:
100%
Értsd meg, hogy az a kutya, amelyik szétmarcangolt egy embert, azért tette, mert kicsi kora óta csak bántották az emberek és ezért annyira fél tőlük, hogy tehetetlenségében így védekezik. Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy nem büntetik meg: az ilyen kutyát mindig elaltatják.
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

A kutya olyan amivé nevelik! A gazda tükörképe!

Ha valakinek agresszív a kutyája ne azt mondjuk, hogy te jó isten milyen hülye kutya! Hanem azt kéne mondani, hogy ki nevelte ezt a kutyát ilyené! És igen harapott már meg kutya tartok is az idegen kutyáktól, de nekem is van kutyám, és imádom!

2011. jún. 18. 14:20
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy olyan a kutya mint a gazdája, én akkor értettem meg mikor nekem is lett kutyám! Ugyan azok a vonások jöttek ki rajta mint amilyen én vagyok. Mikor elsőnek tapasztaltam láttam ugyan úgy viselkedik egyes szituációkba mint én, meg sem tudtam szólalni magamat láttam benne, a viselkedésében!
2011. jún. 18. 14:23
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

A kutyakat nem buntetik?

Eleg tudatlan vagy ugyan is a harapos, embere tamadi kutyakat gyakran altatjak el.

Es igen elofordul hogy a kutya emberre tamad csak hogy az biztos az ember hibaja, a gazdie aki nem nevelte meg rendesen, vagy az aldozate aki hergelte, bantotta oket.

De igy is ertelmetlen amit irsz ugyan is ennyi erovel az embereket is utalni es bantani kene hisz beloluk sokkal tobb "rossz" van. Hidd el joval nagyobb az esely hogy leszurjanak a telefonodert minthogy egy kutya megtamadjon.

2011. jún. 18. 14:24
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha elérsz egy bizonyos érettségi szintet akkor megérted, hogy a kutyák ártatlanok. Ugyanis ők állatok, nem emberek. Máskor az ember olyan könnyen szajkózza, hogy ő a természet koronája és milyen fejlett. De ha baj van az állattal akkor az ember nem fejlettebb hogy az állatra lehessen fogni? Az állat nincs olyan fejlett mint az ember ezért nem lehet hibás. Egy 2-3 éves kisgyerek szintjén van. Egy 2 éves kisgyereket hibáztatsz? Ha egy fegyverrel lelőnek akkor a fegyvert hibáztatod? Nem a kezet ami meghúzta a ravaszt? Ha van egy csöppnyi eszed akkor igen. Pontosan ez a helyzet a kutyával. Ha valami baj van vele azért a gazdája és/vagy a többi ember hibás. A kutya nem tudja magát egyedül megnevelni, vagy felelős döntést hozni.

Azon kívül: mennyi embert ölnek meg az autók, a gépek, a víz, a föld, a fák, a viharok, betegségek és nem utolsó sorban saját embertársaink? Sokkalta többet mint a kutyák. De mégis élünk és használjuk ezeket a dolgokat, és együtt vagyunk a többi emberrel. Ilyen formán ki kéne irtani mindent a földről, mert bármi meg tud ölni.

Nem kell szeretni a kutyákat. Ha viszont nem szereted őkat akkor annak olyan érveid legyenek amik megállják a helyüket és igazak is. Aki nem ért a kutyákhoz az sok butaságot mond róluk és azért nem szereti őket. Mint pl az is egy tévhit, hogy az szereti a kutyát aki puszilgatja. Egy normális kutyatartó kutyaként bánik a kutyájával, mert neki az a jó, szabályokat állít fel, neveli, ápolja és ettől fogja szeretni nem attól hogy puszilgatja.

Amúgy pedig a kérdésre egyszerű a válasz: minden ember más. Én sem szeretek egy csomó dolgot mégis meg tudom érteni hogy más szereti. Ennyi az egész.

2011. jún. 18. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!