Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik szeretik ha a lábikójukat masszírozzák, azt is szeretik, ha puszilgatják őket a lábukon? (:
Itt vagyok én egynek, aki nem szereti különösebben, ha a lábát puszilják, de a masszázs jólesik.
De ugyanakkor nem szeretem, ha a számat masszírozzák, viszont ha puszilják, az jólesik...
Viccen kívül, annyira más érzés ez a kettő, hogy szerintem nincs összefüggés. A testünk más részeire se igaz, hogy különböző fajta érintések különböző mértékben élvezetesek.
Nekem bejön, amikor maszírozzák, és az is, mikor puszilgatják.
Eddig a legtöbb férfi odavolt a picike lábamért, és fordítottak is rá külön figyelmet.
13:51es!
"A testünk más részeire se igaz, hogy különböző fajta érintések különböző mértékben élvezetesek."
Szerintem meg pont ez a lényeg benne..különböző fajta érintésekre másként reagálhat az ember.
Ma 15:18
Igen, ezért is javítottam ki pár másodperccel később, mint az alatta lévő hozzászólásban látszik. Az egész válaszom erről szólt, csak épp a kulcsszót rosszul írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!