Eladnám yorki kan kutyámat. Hol lehet feladni hatékony hirdetést? Már próbáltam az expresszt és a haziallat.hu-t de eddig még nem jelentkeztek. Hol hirdessek?
Ha ez az a kutya, ez nem yorkshire. Túl hosszú az orra, nem álló és rossz helyen van a füle, íves a farka, túl hosszú a háta, biztos 3 kg feletti.
Keverék.
(De ha arányaiban nézem a másikat az egyik képen, akkor az sem lehet yorki, túl magas.
én már nem látom ezt a hirdetést :(
akkor tuti az Övé volt és levette...
Ha azt mondjátok hogy nem fajtatiszta akkor viszont én azt mondom jó nagy átverés fajtatisztaként 20ezerért árulni mondván hogy a tesók törzskönyvesek....ha ez tényleg így van akkor elég nagy szégyen a kérdezőre nézve.
én meg az voltam aki azt írta ne adja menhelyre hanem tudok gazdit....megjegyzem én is menhelyi önkéntes vagyok, nincs a menhelyekkel semmi bajom csak fölösleges odakerülni ha mehet egyből megbízható családba is!
ÉS AZ AJÁNLAT AKKOR IS ÁLL HA KEVERÉK!!!!
ismerős helyzet...nekem kb 6 hónapba telt elfogadtatni a harmadik kutyámat az elsővel :(....a másodikkal nem volt gond, de az első kicsit sokallta szerintem a család növekedését :))
Azóta eltelt 1,5 év és semmi baj, együtt alszanak mind a hárman öszebújva! ...szóval nem könnyű de abszolút lehetséges...persze azt mondom aki ennyire nem akarja tényleg inkább keressen másik gazdit a kutyusnak, olyat aki időt és fáradtságot is áldoz rá.
istenem,minek b.sztatni. normális kérdést tett fel,nem rátok tartozik,hogy mi a búbánatért akarja eladni,azt meg pláne nem fogjátok látatlanban eldönteni,hogy fajtiszta e.
próbáld ismerősöknél,még több hírdetőoldalon,írj hozzá jó szöveget,csak el kel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!