Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eladnám yorki kan kutyámat....

Eladnám yorki kan kutyámat. Hol lehet feladni hatékony hirdetést? Már próbáltam az expresszt és a haziallat.hu-t de eddig még nem jelentkeztek. Hol hirdessek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 13:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
ez tuti nem fajtatiszta:S
2009. márc. 23. 21:58
 32/41 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem az! A feje is tök más, és nagyon nagynak tűnik. Szerintem ez lesz a hírdető kutyája, kíváncsi vagyok bevallja-e.
2009. márc. 23. 22:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Ha ez az a kutya, ez nem yorkshire. Túl hosszú az orra, nem álló és rossz helyen van a füle, íves a farka, túl hosszú a háta, biztos 3 kg feletti.

Keverék.

(De ha arányaiban nézem a másikat az egyik képen, akkor az sem lehet yorki, túl magas.

2009. márc. 23. 22:12
 34/41 anonim ***** válasza:
nekem nem hozza be a képet,de ha tényleg nem fajtatiszta,akkor ajándékozd el.bocs,előbb nem láttam h kihagytam a j-t.akasztás jár érte!?
2009. márc. 24. 09:28
 35/41 anonim ***** válasza:

én már nem látom ezt a hirdetést :(

akkor tuti az Övé volt és levette...

Ha azt mondjátok hogy nem fajtatiszta akkor viszont én azt mondom jó nagy átverés fajtatisztaként 20ezerért árulni mondván hogy a tesók törzskönyvesek....ha ez tényleg így van akkor elég nagy szégyen a kérdezőre nézve.

2009. márc. 24. 09:47
 36/41 anonim ***** válasza:
Hmm milyen érdekes, már tényleg nincs ott a hírdetés. Akkor ez biztos a kérdezőjé volt. Szerintem szégyeld magad amiért keveréket árulsz pénzért. Csak nem ezért akarsz megválni tőle mert magad is rájöttél hogy keverék? Akkor meg szintén ásd el magad, én biztos nem tudnám ezért elpasszolni a kutyámat ha már egyszer magamhoz vettem.
2009. márc. 24. 10:19
 37/41 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam az aki kérdezte, hogy mi lesz a kutyával, ha nem sikerül elpasszolni. Szerintem nem volt semmi sértő benne. Sokkal többen, sokkal bántóbb választ írtak neked. Én csupán kíváncsi voltam, hogy mi lesz a kutyával. Csak tudod számomra furcsa, hogy nagyon szereted a kutyákat (mind a kettő kutyádat) de az egyiktől megválnál a másik miatt... (igaz, hogy a tengerimalac nem ér fel egy kutyával, de kettő malacom nagyon nem szerette egymást, de összebarátkoztattam/összeszoktattam őket, mert nem tudtam volna megválni egyiktől sem). (amúgy nekem is van kutyám, akit meg tesóm nem szeret, mégsem fogom emiatt elajándékozni... :D)
2009. márc. 24. 10:55
 38/41 anonim ***** válasza:
90%

én meg az voltam aki azt írta ne adja menhelyre hanem tudok gazdit....megjegyzem én is menhelyi önkéntes vagyok, nincs a menhelyekkel semmi bajom csak fölösleges odakerülni ha mehet egyből megbízható családba is!

ÉS AZ AJÁNLAT AKKOR IS ÁLL HA KEVERÉK!!!!

2009. márc. 24. 11:47
 39/41 anonim ***** válasza:

ismerős helyzet...nekem kb 6 hónapba telt elfogadtatni a harmadik kutyámat az elsővel :(....a másodikkal nem volt gond, de az első kicsit sokallta szerintem a család növekedését :))

Azóta eltelt 1,5 év és semmi baj, együtt alszanak mind a hárman öszebújva! ...szóval nem könnyű de abszolút lehetséges...persze azt mondom aki ennyire nem akarja tényleg inkább keressen másik gazdit a kutyusnak, olyat aki időt és fáradtságot is áldoz rá.

2009. márc. 24. 11:51
 40/41 anonim ***** válasza:

istenem,minek b.sztatni. normális kérdést tett fel,nem rátok tartozik,hogy mi a búbánatért akarja eladni,azt meg pláne nem fogjátok látatlanban eldönteni,hogy fajtiszta e.

próbáld ismerősöknél,még több hírdetőoldalon,írj hozzá jó szöveget,csak el kel..

2009. ápr. 17. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!