Mikor jelentkeztek az első terhességi tüneteid?
Szia!
Nekem aug 4-én volt meg utoljárra, tuti hogy 18-i aktusból lettem babaás, és 26-án már volt tünetem!Akkora lett megint a cicim, hogy csak na! :) 28-tól fel vagyok puffadva, így én már 29-én teszteltem, pedig csak 1-re nem vártam!De 29-én pozi lett!
De a tünetek attól is függnek, hogy mikor volt pé!Nekem pont 14. napon 28 napos ciklus mellett!
ÉS az első babaánknál uyganez volt!Bár most nme nagyon figyeltem magamra mert épp nyaralni voltunk, akkor vettem komolyan a tüneteket, mikor a lányom közölte velem , hogy BABI BENT! ÉS mutogatta a cicim!Még szopik, gondolom más íze lett a tejnek és a kis fejében összerakta hgy babai akkor a ciciben lehet! :)
Neked vannak tüneteid?Mikor kell megjönnie?
A 21.42 válaszolónak!
Szia. Nekem is 4-én volt meg utoljára és peteéréskor mi is nyaraltunk,illetve nászúton voltunk.Nagyon bíztam a sikerben,sőt még gyertyáztam is.31-én kellett volna megjönnie,nem is jött.Ma reggel negatív lett a teszt és kevés barna volt a papíron. Félek,hogy megjön,csak abban bízom,h beágyazódás....
Neked szívből gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!