Kinek mikor és hogy jelentkeztek az első tünetek hogy babája lesz?
A fogantatás pillanatát is megéreztem, annyira vágytam/vágytunk rá.
Egyébként kb.: 4 hét után jelentkeztek a szokásos tünetek: émelygés, fémes íz a szájban, fáradtság, lehangoltság... de mindemellett mérhetetlen boldogság.
Sajnos nekem még nincs tapasztalatom,de 2 barátnőmnek is a menszi környékén kezdődtek a tünetek, az egyiknek azzal, hogy nem jött meg és rá 4 napra + lett a tesztje, a másiknak meg menszi előtt pár nappal már nagyon fájt és viszketett a melle, aztán elmaradt a menszije.
De szerintem ha valaki nagyon tervezi a babát és odafigyel, lehet, hogy észreveszi a beágyazódást is!
Szia!
Ez változó, nem csak egyén függő, hanem egy nőnél is eltérhetnek a tünetek. Nekem az első terhességemnél az ég világon semmi tünetem nem volt sem az elején sem később!
Most a második jön (ma kellett volna megjönnie), és már a pé után 11-12 napon émelyegtem, és fájt a derekam. Tegnap teszteltem pozitívat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!