Sétáltatáskor inkább futunk. Hogyan lassítsak a tempón tartósan?
előző vagyok:)
Az első válaszoló jogosan kérdezett. Legyen egy soros fojtója. a fojtó feladata, hogy korrigáld akutyát, ha nem megy melletted. Szóval nem kell mindig rángatni, hanem ha megindul,akkor egy határozottat ránts rajta.
igen, általában az a menet, hogy átmegyünk néhány utcán (ekkor ugye a legelevenebb) majd lemegyünk a szabad strandra ahol van hely bőven futkározni vagy megmártózni (úszni nem láttam még, soha nem ment beljebb csupán amíg leért a lába) vagy egy másik ilyen szabad térre ahol szintén jók a körülmények.. labdázni, játszani vele különösebben nem szoktam, bár lehet bevezetem mert visszafele is még húz, de nem olyannyira mint az odafele úton..
visszajön mindig, mikor leülünk és ő futkározik időt szán rá h meglessen még ha nem is hívom : P ha pedig elindulok követ
Nekem is vizslám van. Mindig lefárasztom séta előtt mindegyiket. Ha még ezután is lenne húzni a kutyádnak, akkor ne hagyd, hogy húzzon, rántsd és ne húzd. Ha lehet, akkor ne hátra fele, hanem oldalra. Rövid pórázon menjen melletted, ha sietne, megrántod a pórázt.
Azt is csinálhatod, bár én nem próbáltam, hogy ha húz, megfordulsz. Egy ideig körbe-körbe fogtok sétálni, de állítólag beválik :)
Nem ismersz olyan kutyást, akinek szintén ilyen aktív kutyája van? (vizsla, agár, vmilyen kopó)
Összeegyeztetitek a sétákat, és a kutyák együtt hatalmasakat tudnak futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!