Kutyások! Ti összeszeditek a kutyátok után a kutyagumit sétáltatáskor? Ha igen, milyen eszközökkel? Ha nem, miért nem? Kéretik őszintén válaszolni, vagy sehogy!
Figyelt kérdés
Vannak olyan helyek, ahol nem szeditek össze? Hol? (Pl. én az erdő szélén, a patakparton még sosem láttam, hogy összeszedték volna, bár ott nem is igen lép bele senki.) Létezik "kutyás etikett"? Melyek azok a területek, ahová nem visztek kutyát (pl. játszótér, stb.)?2011. ápr. 10. 12:30
1/20 anonim válasza:
kiállításon, utcán, mindig összeszedem. A réten vagy az erdőben nem szoktam, hogy őszinte legyek... zacskóval, van szép rózsaszín fehér tappancsos kutyaürülék felszedő zacsim :DD
2/20 anonim válasza:
Fogok egy sima zacskót és felszedem kézzel.Nem értem az olyan embereket akik költenek arra hogy 2mp múlva kidobják.
3/20 anonim válasza:
én 10ből 8szor összeszedem.Utcán, parkban igen, erdőben, vagy tónál ott betemetem földdel. Neylonzacskóval vagy gzumikesztűvel
4/20 anonim válasza:
Ja és játszótérre, főtérre nem viszem
5/20 anonim válasza:
Én nem szedem össze a kutyám után (mert nincsen még), szedje össze aki akarja.
Ha téged zavar, miért nem szeded te össze vagy nyomod bele az orrát annak aki ott hagyja? (Természetesen nem a kutyára gondolok) Kutyás etikett nem létezik, csak a lelkiismeretesebbek szedik fel.
6/20 anonim válasza:
Gumikesztyűvel hát gratulálok!:D
7/20 anonim válasza:
Én ott szedem össze, ahol van kutyagumitároló, vagy legalább kuka. Mióta kertvárosban lakom, azóta szanaszét hagyom, mert azért hazahozni mégse fogom, na meg itt elég zöld terület van ahhoz, hogy senkit ne zavarjon. Majd ha az önkormányzatnak baja vana rendszerrel, akkor szíveskedik kukákat kirakni néhány utcasarokra :)
8/20 anonim válasza:
Nem szedem össze, mert nem városban sétáltatom, hanem egy teljesen üres mezőn. Itt nem érzem szükségét felszedni.
9/20 anonim válasza:
A kutyás kukák is jók lennének ha a csövesek nem szednék ki egyfolytában a zacskókat.
10/20 anonim válasza:
Ja és persze játszótérre nem viszem az ebet, meg szépen gondozott parkokba sem engedem a virágok közé garázdálkodni, meg úgy általában igyekszem kulturáltan kutyázni.
A kutyagumit meg sima zacskóval szoktam felszedni; ahol legutóbb laktunk, ott lógott is a kukák szélén, de szokott lenni nálam is, ha olyan helyre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!