Összeszeditek a kutyakakit?
Figyelt kérdés
Én mindig összeszedem, de a környékünkön sokan nem szedik össze. 16/L2009. aug. 29. 17:46
1/40 anonim válasza:
összeszedem, berakom egy zacskóba majd bepanirozom és kirántom ..
2/40 anonim válasza:
első válaszadó..ááááááááááááááááá :D
amúgy én is összeszedem :D
4/40 anonim válasza:
ha csak mindenki a sajátja után megtenné pl nyócker sem úgy nézne ki ahogy. Undromány némelyik pesti rész.
Amúgy én vidéken lakom, de a parasztok ide szaratják a kutyát a virággal bevetett árkunkba...és még ők vannak kiakdva ha szólunk nekik.
5/40 anonim válasza:
:)) utolsó.. miért szerinted mások járják az utcákat és mindenkiét fölveszik?:D
Amúgy én is összeszedem..de van, hogy este nem találom:D
7/40 anonim válasza:
Na és ti is beteszitek a fagyasztóba ha marad még?
8/40 anonim válasza:
Én nem szedem ösze ha sétálunk. Bár amikor a kertek alatt megyünk,akkor oda egyik sem áll meg szarni.
Kinnt a határban meg ha szarik,ott senkit nem zavar. A parlagfű meg a sok gaz között elfér.
Egyébként általában a dolguk 95%át a kertbe végzik. Onnan természetesen összeszedem :D
9/40 anonim válasza:
Én összeszedem, ha viszont lágyabb akkor csak szétkenödik a fűvön.
10/40 anonim válasza:
Persze ahol szeméttelep van akkor oda vigyünk még több szemetet, ahol szarkupacok vannak azt még mi is toldjuk meg néhánnyal, igénytelen emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!