Összeszeditek a kutyakakit?
Az esetek 95%-ában összeszedem. Az 5 % az, amikor hasmenése van, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni (mindig fűbe szokta, úgyhogy azon még nem kellett gondolkodni mit csinálnék, ha egy ilyet a betonra halmozna). Szegeden lakom, lakótelep, rengeteg kutya. Saját szemszögből azt mondom, hogy a legkevesebb az, hogy nem szedik össze a sz@rt maguk után az emberek, mert a környékbeli kb. 40 kutyásból rajtam kívül egy van, aki feltakarítja, de sokkal nagyobb probléma, hogy minden 15 kg alatti, totál neveletlen kutyát póráz nélkül sétáltatnak, behívni nem tudják és nem is akarják.
Visszatérve a kakihoz, kb. 2 hete esett meg velem, hogy épp matatok a fűben és csomagolom a zacsit amikor egy biciklis nő és a kislánya odakiabáltak mosolyogva, hogy köszönik, hogy felszedem a kutya után. Én totál természetesnek tartom ezt, mindig is felszedtük, de miután felocsúdtam a döbbenetből, egész napra jó kedvem lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!