Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt Mindenki hiper-szuper...

Itt Mindenki hiper-szuper prémimum táppal etet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 08:47
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
A kutyád nem igazán érdekel, enyém is főzöttet kap. Én a gyerekneveléseden akadtam fönn. Hogy szerinted normális ha egy két éves gyerek megeszik 1 tábla csokit meg egész délután csak nassol. Elég hamar jönnek majd a jelek, hogy nem egészséges, ne ringasd magad hiú ábrándokba. Kibukik ez a dolog majd idővel. Csak azt bánom, hogy a gyerekeddel cseszel ki nem is magaddal. Mert az kit érdekelne.
2011. jún. 13. 13:20
 52/56 anonim ***** válasza:
64%

Milyen jelek?

A 2 év alatt még az orra sem folyt!!!

Egyébként pedig biztos vagyok benne,hogy egészségesebb,mint azok a városi gyerekek,akik ugyan nem esznek egy tábla csokit,se csipszet, de ne esznek friss zöldséget,gyümölcsöt sem. Mert az ugye nem finom,azt úgy kell letukmálni a gyerek torkán. Itt meg kimegy,és megkóstolja,mert látja,hogy szedjük,és akkor neki is kell. Igen,van,hogy csipszezik,van,hogy csokizik. De van,hogy répát rág, az almáért,a a paradicsomért,eperért feltúrja a kertet.

De nem is vitatkozom. A gyerekorvos,a védőnő minket szokott példának hozni,hogy nézze meg az Xék gyerekét,na annak nem kell vitaminkiegszítés,meg étvágynövelő, de biztos nagyon elcseszett gyerek.

Egyébként gyógypedagógusnak tanulok. De biztosan nem tudom,hogy mit csinálok.

2011. jún. 13. 13:28
 53/56 anonim ***** válasza:
Valóban nem tudod, hogy mit csinálsz. Lehet dobálózni azzal, hogy mit tanulsz meg mit nem ( az én végzettségem igencsak közel áll a táplálkozáshoz, jóval közelebb mint a gyógypedagógia) de nem kell sok agy hozzá, hogy amit te tömsz a gyerekbe ( és itt a mennyiségre is gondolok) nagyon egészségtelen. De sebaj, nekem legalább lesz munkám mindig míg ilyen a szülők felfogása. Hozzám jön majd a gyermeked ( sőt te is hisz nyilván hasonlóan eszel) diétás tanácsért, életmódváltásért ( és nem érti majd miért lett ilyen) vagy rosszabb esetben hozzám jön a kórházba a különböző tápcsatorna betegségek miatt amik kialakultak nála és elmondom majd neki, hogy ezt könnyű szerrel megelőzhette volna most meg imádkozzon, hogy még hazamenjen a kórházból.
2011. jún. 13. 13:37
 54/56 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:28

2 év alatt az orra se folyt...2 év az ember életében elég kevés nem gondolod? Főleg, hogy nem most fogod észre venni a gyereken...pl. megnézed, hogy mondjuk ami üdítőt iszik abban van-e aszpartám vagy hasonlók? Vagy úgy vagy vele mint a chipssel meg csokival? Gyógypedagógiát tanulsz..tehát még nem vagy gyógypedagógus és a gyógypedagógia fő szakterülete nem a táplálkozás tudtommal...amit a gyerekeddel teszel az akkor is szégyen, ha tetszik ha nem buta nőre vall és a válaszaid is azok ezzel kapcsolatban...én meg jogot tanulok meg közgázt..semmi köze a táplálkozáshoz mégis tudom, hogy ilyennel nem lehet etetni egy gyereket akinek fejlődik a szervezete...meg ne általánosíts a városi gyerekekkel kapcsolatban...lehet nálatok ilyen egyszer-kétszer előfordult, de szintem pont a városi anyukák nézik meg jobban, hogy mit tesznek az asztalra, mert tudják, hogy minden tele van mindenféle tartósítószerrel stb...Szóval ezzel szépen el is kanyarodtunk a témától, de én továbbra is azt mondom, hogy a kutya is megfelelő táplálékot egyen, ne az agyonreklámozott rossz minőségű tápokat...

2011. jún. 13. 15:20
 55/56 A kérdező kommentje:

emberek..:)

nyugi-nyugi..:)

2011. jún. 13. 17:06
 56/56 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy az emberek az agyonreklámozott tápokról hiszik,hogy jó,lásd pl.a Hill's.

Tele van gabonával,még szójaszármazék is van benne,sok kutya allergiás rá.Viszont jó drága,és lehet észt játszani,hogy ezt eszi a kutya.

2011. jún. 13. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!