Itt Mindenki hiper-szuper prémimum táppal etet?
Milyen jelek?
A 2 év alatt még az orra sem folyt!!!
Egyébként pedig biztos vagyok benne,hogy egészségesebb,mint azok a városi gyerekek,akik ugyan nem esznek egy tábla csokit,se csipszet, de ne esznek friss zöldséget,gyümölcsöt sem. Mert az ugye nem finom,azt úgy kell letukmálni a gyerek torkán. Itt meg kimegy,és megkóstolja,mert látja,hogy szedjük,és akkor neki is kell. Igen,van,hogy csipszezik,van,hogy csokizik. De van,hogy répát rág, az almáért,a a paradicsomért,eperért feltúrja a kertet.
De nem is vitatkozom. A gyerekorvos,a védőnő minket szokott példának hozni,hogy nézze meg az Xék gyerekét,na annak nem kell vitaminkiegszítés,meg étvágynövelő, de biztos nagyon elcseszett gyerek.
Egyébként gyógypedagógusnak tanulok. De biztosan nem tudom,hogy mit csinálok.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:28
2 év alatt az orra se folyt...2 év az ember életében elég kevés nem gondolod? Főleg, hogy nem most fogod észre venni a gyereken...pl. megnézed, hogy mondjuk ami üdítőt iszik abban van-e aszpartám vagy hasonlók? Vagy úgy vagy vele mint a chipssel meg csokival? Gyógypedagógiát tanulsz..tehát még nem vagy gyógypedagógus és a gyógypedagógia fő szakterülete nem a táplálkozás tudtommal...amit a gyerekeddel teszel az akkor is szégyen, ha tetszik ha nem buta nőre vall és a válaszaid is azok ezzel kapcsolatban...én meg jogot tanulok meg közgázt..semmi köze a táplálkozáshoz mégis tudom, hogy ilyennel nem lehet etetni egy gyereket akinek fejlődik a szervezete...meg ne általánosíts a városi gyerekekkel kapcsolatban...lehet nálatok ilyen egyszer-kétszer előfordult, de szintem pont a városi anyukák nézik meg jobban, hogy mit tesznek az asztalra, mert tudják, hogy minden tele van mindenféle tartósítószerrel stb...Szóval ezzel szépen el is kanyarodtunk a témától, de én továbbra is azt mondom, hogy a kutya is megfelelő táplálékot egyen, ne az agyonreklámozott rossz minőségű tápokat...
emberek..:)
nyugi-nyugi..:)
Az a baj,hogy az emberek az agyonreklámozott tápokról hiszik,hogy jó,lásd pl.a Hill's.
Tele van gabonával,még szójaszármazék is van benne,sok kutya allergiás rá.Viszont jó drága,és lehet észt játszani,hogy ezt eszi a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!