Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt Mindenki hiper-szuper...

Itt Mindenki hiper-szuper prémimum táppal etet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 08:47
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:

Mi sem prémium, hanem középkategóriás tápot etetünk, de kapnak még mellé pl csirkefarhátat, meg zöldséget, maradékot, és nagyon jól elvannak.

De egyébként nem értem, miért baj az nektek, hogy más prémiumot etet. Ha megteheti h a legjobbat adja a kutyájának, akkor miért ne?

2011. jún. 12. 09:23
 12/56 anonim ***** válasza:
64%

Aki megteheti, hogy a legjobbat megtudja venni a kutyájának, miért ne?

Olyan pedig nincs, hogy ízlik e a kutyának vagy sem. Az a dühöngés meg egyszerűen nevetséges. Azt eszik amit kap. Ha előtte megdolgoztatod, nem fog panaszkodni akármit raksz elé. Ez a nem tetszik neki valami csak a gazdikák találmánya.

2011. jún. 12. 09:37
 13/56 anonim ***** válasza:
54%
Hogy a kutyának, macskának mi a legjobb? Ne mi döntsük el, azt bízzuk rá!
2011. jún. 12. 09:39
 14/56 anonim ***** válasza:
65%
9,39 vagyok! Már úgy értem, hogy a kedvenc döntse el, (ha már táp) hogy az olcsóbb vagy drágább ízlik-e neki jobban. Ha a hagyományos kaját kapja, abból is ő fogja kiválogatni, mit hajlandó megenni, és mire mondja, hogy ez a kutyának sem kell. :)))
2011. jún. 12. 09:43
 15/56 anonim ***** válasza:

"Hogy a kutyának, macskának mi a legjobb? Ne mi döntsük el, azt bízzuk rá!"

Aha. Tehát akkor a gyerekek csak csokit, chipset, kólát, és hamburgert esznek, mert a szülők azt a nézetet vallják, hogy nem ők döntik el mi a jó, hanem a gyerek.

2011. jún. 12. 09:48
 16/56 A kérdező kommentje:

hát...félig meddig oké..

de egy bizonyos határon belül engedjük már meg a kutyának hogy válasszon mi jó neki...

persze aki megteheti a legjobbat adja...de

most ez olyan "válasz" feelingű azoknak akik leszólják azt aki nem Orijennel meg Acanával etet...

2011. jún. 12. 10:03
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy azok voltak lehurrogva, akik beírták, hogy teszkós táppal, meg házi koszttal etetnek. Akinek erre futja, annak erre futja, nincs ezzel semmi baj. Csak ne akarják megmagyarázni, hogy a házikoszt, és a teszkós táp jobb mint a prémium.

Nem mondom, vannak indokolatlanul drága tápok is, amikben kevés a fehérje, és tele van gabonával, de a legtöbb ilyen táp nem véletlenül kerül annyiba.

Én orijennel etetek, előtte pedig acanával etettem, de szerintem semmi baj nincs azzal, ha vki gyengébb minőségű táppal etet. Próbálja meg megadni a legjobbat a kutyájának, egy kutyusnak nem attól lesz jó az élete, hogy megkapja az orijent, vagy csak morzsival tudják etetni. Ezek csak abban segítenek, hogy a kutya minél tovább éljen. Vigyétek sétálni a kutyát, játszatok vele minél többet, szeressétek, és meg fogja hálálni :)

2011. jún. 12. 10:35
 18/56 anonim ***** válasza:
Akkor elmondom az én álláspontomat. Elég jól értek a tápokhoz, tehát tudom, miben mennyi hús, gabona, gyümölcs, stb. van. Ha valaki táppal etet, etessen olyannal, aminek legalább 30% a hústartalma, a többi sima pénzkidobás mert hulladékot, csomó kukoricát, gabonát tartalmaz, ezzel nemhogy jót tenne, de még árt is a kutyának, még ha tünetileg nem is mindig mutatkozik. Vannak olyanok, akik nem tehetik meg a jó minőségű táp megvásárlását. Akkor ők etessenek a kutya számára készült étellel, hús, rizs, zöldség főzve, stb, de ne chappi és társaival.
2011. jún. 12. 10:40
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondoltok miért eszi szívesebben a kutya az olcsó tápot? Azért mert tele van nyomva ízfokozóval meg egyéb olyan dolgokkal, amik hiányában bele sem szagolna a kutya. Meglepődnétek, ha tudnátok milyen összetételű az a táp, amit a kutyátok elé raktok nap mint nap, fűrészpor, darált csont, ízfokozók, színezékek, tartósítószerek, nagyon guszta. Nem egy olyan esetet ismerek, ahol Chappytől lett rákos a kutya, szóval remélem neked szerencséd lesz vele... Hiába néz ki szépen a kutya, ha belülről egy roncs lesz a szar táp miatt.

Ezzel az a gond, hogy lusták vagytok utánanézni, hogy milyen tápok vannak, mert ilyen Chappy áron már kaphattok nagy kiszerelésben mérföldekkel jobb minőségű tápot, de néhányan nem látnak tovább az áruházak polcainál.

Egyébként meg válogatós kutya nincs, csak a gazdi nem tudja megnevelni a kutyát és az el van kényeztetve.

2011. jún. 12. 10:41
 20/56 anonim ***** válasza:

ma 10:41

Ez a "Chappytől lett rákos a kutya", kicsit erős. Bebizonyították, hogy attól lett rákos? Ezek szerint egyetlen kutya sem lett rákos, amelyik extra tápon élt?

2011. jún. 12. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!