Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csirkenyak vagy kacsafahát?

Csirkenyak vagy kacsafahát?

Figyelt kérdés

Melyiket tudják jobban hasznosítani? Rossz minőségű táppal szeretném nekik adni, hogy egyenek egy kis "húst" is. Tudom, nincs sok tápértéke.

A nyaknak 180Ft kilója a kacsafarhátat nem tudom.

2011. jún. 3. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
A nyak szinte csak csontból áll, annak semmi tápértéke nincs, a farhát már eggyel jobb, de sokkal jobb lenne a kutyának, ha egy normális minőségű kutyatápot kapna ezek helyett. A Dog Chow, Josera, Brit nem olyan drágák és sokkal jobbak, mint az áruházi szemetek.
2011. jún. 3. 11:25
 2/16 anonim ***** válasza:

"kacsafahát" nem tudom az milyen növény úgy h ink a csirkenyak :D

rossz minőségű ? ink adj jó minőségű táppal neki 1 kis májat csirkét bárányt [persze meg kell őket főzni v legalábbis fel forralni] fűszerekkel óvatosan néha napján nem árt neki de nem jó túlzásba vinni

2011. jún. 3. 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem vegyél neki fele-fele :)

Egyébként én nem értek egyet vele, hogy a bármilyen táp jobb lenne neki, mint a rendes hús. Tegyél ki neki sok csirkenyakat, aztán majd szépen leszopogatja, ahogy az ember is szokta :)

2011. jún. 3. 11:29
 4/16 anonim ***** válasza:
29%
valamint ha a kutya húst eszik büdösebb lesz :) [értsd: ha rendszeresen húst eszik hosszabb távon ]
2011. jún. 3. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:

ma 11:29

Ezek szerint a tápoknak köze nincs a húshoz, hiszen, a megállapításod szerint csak a hústól büdös a kutya?

2011. jún. 3. 11:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Jaj, ne haragudj, tényleg learadt egy "r" betű, de szerintem így is érthető volt :)
2011. jún. 3. 11:41
 7/16 A kérdező kommentje:
*lemaradt (ez nem az én napom)
 8/16 anonim ***** válasza:
Az általad említettek nem "hús"-ok.Arra remek, hogy a székletet rendben tartják a csont tartalommal.
 9/16 anonim ***** válasza:

mi farhátat és kacsa fejet adunk nekik. elején táppal, de le se szarják, így nem is pazarolunk .

a fej 50FT a farhát meg 80 körül szokott lenni.

2011. jún. 3. 11:50
 10/16 anonim ***** válasza:

pl josera econmy 20kg 7200ft, középkategória.

[link]

2011. jún. 3. 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!