Vajon mi lehetett a kutyám baja?
Tegnap egész nap nem evett. Aztán éjszaka hallottam ahogy korgott a gyomra. Kimentem, adtam neki kaját, nem kellett neki. Utána elkezdett enyhén remegni.
Ma reggel sem evett, és még mindig remegett kicsit. Most otthon van bent, én dolgozom. Délután megyek haza, ha ne javul viszem dokihoz.
Nagyon jó gazdi vagy, ha dokihoz fordulsz. Köszönöm! 💚
A remegés szerintem legyengültségre utal, az étvágytalanság meg talán valami súlyos emésztőrendszeri fertőzés miatt van, vagy pl. bélcsavarodás miatt haldoklik. De ezek csak laikus tippek, hogy legyen valami ötleted. Valódi megoldást csak az állatorvos adhat, rajta múlik hogy mikor lesz újra szenvedés mentes a kutyusod. Szerintem egy olcsó gyógyszerrel meggyógyítja 1 nap alatt.
Az például, egy lehetséges gyomorrontáson vagy lenyelt idegen testen túl, hogy gondatlan rossz gazdija van, aki halogatja, hogy orvoshoz vigye mielőbb.
Órák is számítanak, pl. bélcsavarodás esetén.
Szóval mi itt a kérdés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!