Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok a "harcikutya" ahol laktok?

Sok a "harcikutya" ahol laktok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy Magyarországon hol tartanak a legtöbben harcra kitenyésztett (harci)kutyát, mert ahol én lakom Budapesten, nagyon sok embernek van. Nekem is.
2011. máj. 19. 09:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Felénk is viszik ezek a nagy debella állatok kötélen a pitbullokat, de sajnos harcoltatni fel a hegyre :(((

Staffi is sok van, de akiket ismerek, nagyon jó gazdik és a kutyáik a légynek sem ártanának.

(Miskolc)

2011. máj. 19. 17:27
 32/39 anonim ***** válasza:
Nekem bull terrierem van, vidéken lakom.
2011. máj. 20. 23:40
 33/39 anonim ***** válasza:
nekem amstaffom van, nagyon szelid.
2011. máj. 21. 10:59
 34/39 anonim ***** válasza:

Nekem két kanárim van egy lyány és egy fiú. ( 41-51 kg )

Kicsit magasabbak és bőrösebbek mint egy pit.

Ahol régen laktunk ( panelban ) ott is sokan tartottak stafikat meg piteket.

Az egyik alattunk lakónak is volt egy stafi pit keverék, és állandóan frenkizett vele, hogy jaj neki milyen kutyája van, és tök jó hogy félnek tőle, főleg a kissebb kutyás gazdik.

Aztán amikor megnőtt a fiú kutyám ( 65 cm ), és ezzel a frenkizős kö...gel mentem fel ( kutya nélkül volt ) a liftel, először nem mert beszállni a liftbe, mert megillyedt a kutyámtól. Mondta is hogy milyen nagy. Lent is nagy ívbe került minket. Persze én nem bántam.

Már máshol lakunk, kertes házban falun. Sok kutyával akadt össze a fiú az utcán. Vele járok dolgozni, és régebben sok volt a kóbór kutya. És volt hogy kénytelen volt verekedni velük. Bár nem kezdeményez soha, de ha bele csíp vagy harap egy kutya, azt kegyetlenül leveri.

Volt olyan is, amikor a fiú haverját mentette meg egy nagy rotitól. Verekedett már stafival is utcán, és visítva menekült vissza a stafi ahonnan kimászott. Jah! És nem pénzért!!!!!

Pusztán önvédelemből verekedett.

Ám keresett plussz pénzt is. Amikor bemászott éjjel egy fickó a telepre, a kutya elkapta. És igen, sokat számít a nevelés, a képzés. A mentősök amikor kijöttek csodálkoztak, hogy csak a karját harapta meg egy kicsit. Mert a karjánál fogva lerántotta a földre, és ott tartotta addig amíg odaértem. Ezért a fizetésen felül 100 000 ft prémium jár nálunk.

Én is kiakadok amikor leharcikutyáznak minket. Minden nap tömegközlekedek, és naponta bombáznak ilyen kérdéssel. Hogy ez ilyen harci kutya? Hát szoktam mondani, hogy soha nem volt háborúban.

Mert hogy a harci kutyák régen a harcokban háborúkban vettek részt ( egy könyvben olvastam ) úgy mint a harci elefántok. Az egymással harcoló kutyákat harciAS kutyáknak hívták.

Amúgy meg nagyon család centrikus a kanári. A család védelméért akár a tűzbe is menne. A gyerekeket imádják, és tök jó amikor egy két normális ember odajön a gyerekével, megkérdezi meg lehet e simogatni. És amíg a gyerkőc simizi a kutyát, ( kutyám közben próbál dörgölőzni a gyerkőcbe ) addig jól el lehet beszélgetni a szülővel. :-D

2011. máj. 21. 12:18
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
NINCS OLYAN, HOGY HARCIKUTYA!!!!!!!
2011. máj. 21. 15:12
 36/39 anonim ***** válasza:
Pitem van szuka és a legnormálisabb innen a telepről, a kiskutyákat is imádja a nagyokkal is játszik, mert ügyeltem a szocializációra, egyébként itt a Xkerben is sok a staff csak nem normálisak és a gazdájuk sem az szerencsére hamarosan költözünk:))
2011. máj. 21. 17:30
 37/39 anonim ***** válasza:

17:30 -nak.

Tudnál a X. ker környékén olyan helyet ahol a kutyát lehetne fürdetni?

2011. máj. 21. 18:05
 38/39 anonim ***** válasza:
:DD neem én is kerestem olyan helyet de nincs, a legközelebb a Városligeti tó van, oda viszem minden nap a kutyómat:))
2011. máj. 27. 22:30
 39/39 anonim ***** válasza:

Jaah!

És az merre van? BKV-val hogyan lehet megközelíteni?

2011. máj. 28. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!