Lakásban tartott Shar Pei-nek (kínai harcikutya) mennyire hullik a szőre?
Figyelt kérdés
Pl.: kertben tartott Vizsla csak évente kétszer vedlik, de a lakásban tartott Vizsla egész évben vedlik, hullajtja a szőrét. A Shar Pei is ilyen? Vagy minden lakásban tartott rövidszőrű kutya egész évben vedlik?2010. szept. 7. 21:26
1/12 anonim válasza:
Barátnőm albérletében kettő van. Az összes fehér ruhája barna szőrös és az összes fekete világos szőrös. És minden más is és egész évben. És nyáladzanak is rendesen.
2/12 anonim válasza:
Nekem boxerem van, de neki is egész évben folyamatosan hullik a szőre, ráadásul naponta kefélem, de utána végigsimítom megint hullik belőle ugyanúgy. Ráadásul, ugye rövid apró szőre van, és befúrja magát a szövetek közé, és azt kiszedni onnan nagyon nehéz.
4/12 anonim válasza:
2-ik vagyok, nekem is van amúgy furminatorom, de nekem nem a legjobb, azért is mert a boxinak nincs aljszőre, ez a kefe meg aljszőreltávolító. Fedőszörre is jó, de nem látványos a végeredmény. A shar pei-nek nemtom , hogy van-e aljszőre.
5/12 anonim válasza:
boxernek nincs aljszőre? na ne viccelj... az aljszőr ami hullik minden kutyánál... az a fehér tüskés szőr...
a yorkshire terriernek, máltai selyemkutyának tényleg nincs aljszőre... na nekik nem is hullik a szőrük!
6/12 anonim válasza:
Igen nics aljszőre, nézz utána!!! Az a kemény szőr az a fedőszőr, ami alatta van pihe szerű szőr az az aljszőr. És igen a boxernek nincs aljszőre, csak tudom hiszen én fésülöm naponta.
7/12 anonim válasza:
Ja és nemhiába mondják, hogy benti tartása a célszerűbb, mivel nemrendelkezik aljszőrzettel.
8/12 anonim válasza:
aha. ok. de azért csak vedlik... sz.r lehet mindenből szedegetni a szőrt..
9/12 anonim válasza:
Bocsi az offért
A yorkinak is hullik a szőre!Csak azért nem feltűnő mert állandó ápolást igényel a szőre!Meg az igaz hogy nem annyira hullik mint a nagyobb testű kutyáknak!
10/12 anonim válasza:
Minden kutyának hullik a szőre.
Mint ahogy az ember haja is.
Takarítani kell - ez a titok.
A rend és tisztaság nem arról szól, hogy senki nem piszkít, hanem arról, hogy takarítanak.
Aki kutyát tart, az számoljon ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!