Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lakásban tartott Shar Pei-nek...

Lakásban tartott Shar Pei-nek (kínai harcikutya) mennyire hullik a szőre?

Figyelt kérdés
Pl.: kertben tartott Vizsla csak évente kétszer vedlik, de a lakásban tartott Vizsla egész évben vedlik, hullajtja a szőrét. A Shar Pei is ilyen? Vagy minden lakásban tartott rövidszőrű kutya egész évben vedlik?
2010. szept. 7. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm albérletében kettő van. Az összes fehér ruhája barna szőrös és az összes fekete világos szőrös. És minden más is és egész évben. És nyáladzanak is rendesen.
2010. szept. 7. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem boxerem van, de neki is egész évben folyamatosan hullik a szőre, ráadásul naponta kefélem, de utána végigsimítom megint hullik belőle ugyanúgy. Ráadásul, ugye rövid apró szőre van, és befúrja magát a szövetek közé, és azt kiszedni onnan nagyon nehéz.
2010. szept. 7. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

hatásos

2010. szept. 7. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
2-ik vagyok, nekem is van amúgy furminatorom, de nekem nem a legjobb, azért is mert a boxinak nincs aljszőre, ez a kefe meg aljszőreltávolító. Fedőszörre is jó, de nem látványos a végeredmény. A shar pei-nek nemtom , hogy van-e aljszőre.
2010. szept. 7. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:

boxernek nincs aljszőre? na ne viccelj... az aljszőr ami hullik minden kutyánál... az a fehér tüskés szőr...

a yorkshire terriernek, máltai selyemkutyának tényleg nincs aljszőre... na nekik nem is hullik a szőrük!

2010. szept. 7. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen nics aljszőre, nézz utána!!! Az a kemény szőr az a fedőszőr, ami alatta van pihe szerű szőr az az aljszőr. És igen a boxernek nincs aljszőre, csak tudom hiszen én fésülöm naponta.
2010. szept. 7. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja és nemhiába mondják, hogy benti tartása a célszerűbb, mivel nemrendelkezik aljszőrzettel.
2010. szept. 7. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
aha. ok. de azért csak vedlik... sz.r lehet mindenből szedegetni a szőrt..
2010. szept. 7. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért

A yorkinak is hullik a szőre!Csak azért nem feltűnő mert állandó ápolást igényel a szőre!Meg az igaz hogy nem annyira hullik mint a nagyobb testű kutyáknak!

2010. szept. 11. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Minden kutyának hullik a szőre.

Mint ahogy az ember haja is.

Takarítani kell - ez a titok.

A rend és tisztaság nem arról szól, hogy senki nem piszkít, hanem arról, hogy takarítanak.

Aki kutyát tart, az számoljon ezzel is.

2010. szept. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!