Sok a "harcikutya" ahol laktok?
jó de ő biztos cigány x)))
2011. máj. 19. 10:08
Kíváncsi vagyok hogy te milyen munkával kerested volna meg azt az összeget 1 NAP alatt, ami nekem kellet és sürgősen
2011. máj. 19. 10:09
13/39 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha nem erről a k...a harcikutya szóról akarna mindenki kioktatni, mert ha nem zavarna idézőjelbe tettem, csak nem tudtam más összefoglaló nevet írni. És egy rohadt szóval nem írtam, hogy én harcoltatom, az enyémis normális és én is találkozok előitéletekkel. És jó lenne ha nem fárasztanátok ezzel, hogy az harci kutya, amit harcra neveltek, mert vannak harcra tenyésztett kutyák amik nem is léteznének ha nem akarták volna viadalokra kitenyészteni. Én is elitélem a kutyaviadalokat és azokat akik agresszívra nevelik az ilyen típusú kutyájukat. Csak kíváncsi voltam rá, hogy Magyarországon mennyire népszerűek máshol az ilyen jellegű ebek.
Magyarországon az utóbbi 1-2 évben olyan népszerű lett a staffordshire, mint korábban a beagle, yorki, német juhász, stb. volt.
Egyébként az okát nem értem, mert én semmi különlegeset nem találok benne. Ráadásul azt látom, hogy az emberek többsége egyáltalán nem is tud vele bánni. A kutya húz, a gazdi rángatja, ha jönne az én kutyámhoz, nem engedik oda.
Divatkutya lett.
2011. máj. 19. 10:18
10:09: Én biztosan nem a kutyámmal oldottam volna meg. Ez különböztet meg egy embert az állattól! A kutyádat küldöd harcba, hogy összekapja neked a pénzt...mekkora szánalom. Legközelebb mi lesz, ha pénzre van szükséged? Jobb nem tudni...
2011. máj. 19. 10:20
16/39 A kérdező kommentje:
Hát igen tényleg kezd divatkutya lenni, a multkor is a bolt előtt állt egy póráz nélkül, a gazdája a mobiljával szórakozott a kutyája meg az enyémet leste, a gazdája meg fél méterre tőle idegbetegen mondogatta, hogy gyere ide. A kutya persze le se szarta, az meg elkezdte rángatni a nyakörvénél, hogy miért nem csinálja amit mond. És az a baj azzal, hogy csak vagánykodásból tartják sokan, hogy míg a yorki csak ugat és egy rántással fölkapod vagy bedobod a bokorba ha neked támad, addig egy staff végigrángatja a gazdáját az utcán és ha megtámad egy kissebb kutyát le nem szeded róla.
Igen, tényleg így van, sokan csak menőzésből tartják, lakótelepen ahol lakom, itt a "tücskök" mennek 8-9-en mindegyiknél egy pitbull és így vonulnak. Azt hiszik ők a Napi RAJok. Ijesztgetik a kis srácokat a parkban, meg az időseket, ráadásul a kutyáik agresszívak, támadóak...
2011. máj. 19. 10:39
legközelebb nekem meg ha pénz kell odamegyek hozzád utcán aztán levelerlek, viszek törött sörösüveget is hogy nekem alig legyen bajom, hogy gyorsan megkereshessem a szükséges összeget. jó? biztosan jól jönne az összeg amit a viadalon összeszedtél. gondlom kenyérre kellett az árváidnak...
BAROM.
2011. máj. 19. 11:00
BOCSI KEDVES kÉRDEZŐ!
(hopp capslock beragadt...) nahh
amugy BP 9.ker, sok harci tipusú kutya van, kevesen tudnak vele bánni. bár a sok izomagyú azt gondolja h azért mert 20 kilo izom van rajta meg a kutyán is akkor már tud vele bánni. de ők hál isten hobbikutyák.
kevesen mozgatják őket rendesen, mert kiskorukban elcseszik őket aztán meg nem tudnak futtatóba jönni.
2011. máj. 19. 11:05
az utcában kb 12 rottweiler van, 1 bullterrier, 1 cane corso, néhány boxer, de szerintem hobbiból tartják őket 18. ker amúgy nekem pumim van, az istenért se akar bevadulni
2011. máj. 19. 11:24
Kapcsolódó kérdések: