Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok a "harcikutya" ahol laktok?

Sok a "harcikutya" ahol laktok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy Magyarországon hol tartanak a legtöbben harcra kitenyésztett (harci)kutyát, mert ahol én lakom Budapesten, nagyon sok embernek van. Nekem is.
2011. máj. 19. 09:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Pitbull, amstaff? Utóbbiból van néhány, de közük sincs a harci kutyához. Egyikük azonnal hanyatt vágja magát, ha meglát egy kistestű kutyát, és várja, hogy játszanak vele:D
2011. máj. 19. 09:41
 2/39 anonim ***** válasza:
nekem bullterrierem van, vidéken lakom
2011. máj. 19. 09:43
 3/39 anonim ***** válasza:
45%

Tehát, ahogy írod, neked kifejezetten harcra kitenyésztett kutyád van? Viadalokra is hordod? Büszke is vagy rá?

Pitem van Csongrád megyében, de soha nem nevezném harci kutyának, mert a szótól is rosszul vagyok. Harci kutya az, amit harcoltatnak, fajtától függetlenül. A szomorú az, hogy az ilyen gazdik miatt előítéletes sok ember ezekkel a fajtákkal.

2011. máj. 19. 09:45
 4/39 anonim ***** válasza:
68%

09. 45

már ne is haragudj de pont hogy TE vagy előítéletes :D hol írta hogy viadalokra hordja? szerinted miért írta idézőjelbe hogy harci? miért magyarázol bele dolgokat abba ami nincs is? jól érzed magad?

pfff :)

2011. máj. 19. 09:46
 5/39 anonim ***** válasza:
6%
Van egy pár harci kutya erre fele!! de az én kutyám már két viadalt megnyert és úgy hogy egyáltalán nem harci kutya!!!
2011. máj. 19. 09:52
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, csak annyit írt, hogy harcra kitenyésztett kutyája van. Az tényleg teljesen más. Van a környékünkön egy pasi, akinek van valóban harcra kitenyésztett kutyája. Szerbiából hozatta, ahol viadorgyőztes, brutál testalkatú, baromi agresszív kutyákat pároztattak. Ez még mindig nem jelentett volna sokat, ha a nevelésben is nem erre a vonalra állt volna rá a pasas.

Tudod miért akadok ki az ilyen kérdéseken? Mert hetente érnek atrocitások tájékozatlan emberektől a halálosan nyugodt, barátságos kutyám miatt és próbálok harcolni az előítéletek ellen és akkor azt látom, hogy más kutyatartók még büszkén hangoztatják is, hogy nekik harcikutyájuk van, erősítve ezzel az előítéleteket.

2011. máj. 19. 09:55
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

09:52-nek

A pénzért csinálod, vagy kéjes élvezetet találsz abban, hogy a kutyád sebeket ejt, megesebesít, netalántán megöl más kutyákat, úgy, hogy valószínűleg közben ő is megsérül? Lehet, hogy jobb lenne, ha egy követ tartanál inkább kutya helyett.

2011. máj. 19. 10:00
 8/39 anonim ***** válasza:
Igen, ez sajnos így van! Ha veszünk egy német juhászt, az is ugyan úgy lehet harci kutya, ha arra neveled, vadítod...Harci kutya az, amit harcra tenyésztenek, képeznek! Előítéletek sajnos utolérték ezeket a fajtákat, pedig normális kezekben, nagyon jóindulatú kutyák. Csak az emberek 90 százaléka, már így nevezi, félnek rettegnek tőlük...
2011. máj. 19. 10:00
 9/39 anonim ***** válasza:
0%

10:00 nak

Szükségem volt a pénzre!! és az én kutyámnak szinte nem is lett sebesülése ebben a két viadalban.

2011. máj. 19. 10:03
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk dolgozzál! Mint a többi ember, eszedbe se jutott? Kutyáddal viadalozol... büszke lehetsz magadra! Érdekes módon, sok embernek szüksége lenne a pénzre manapság, még se kutya viadalon oldja meg...
2011. máj. 19. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!