Miért nem volt még nagydolga?
Figyelt kérdés
a 6hetes kiskuytámat még nem láttam nagy dolgot végezni, pedig a házban tartjuk bent.Mit tehetnék??? Mármint hogy k@kiljon2011. máj. 16. 19:31
2/14 anonim válasza:
mióta?
Egy kölyök naponta 4-5-ször is kakil.
6 hetesen az anyjánál kéne lennie. Ugyanazt a tápot kapja amit előtte? ha 2 napnál tovább nincs széklete akkor orvos!
3/14 anonim válasza:
Hány napja nem végezte a dolgát?
4/14 A kérdező kommentje:
tegnap hoztuk el du 4órakor
2011. máj. 16. 19:55
5/14 anonim válasza:
kaptatok vele tápot? vagy megmonták,hogy mivel etessétek? Vagy most mást adtok neki mint amit eddig evett?
6/14 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy konzervet adjunk neki összetörve és azt kap, eszik is rendesen szóval parázok most :(
2011. máj. 16. 20:04
7/14 anonim válasza:
konzervet (szaporító ugye? 6 hetes)
A kölyöknek száraz kölyöktápot kéne adni,kicsi vizbe áztatva. Ha konzervvel etették eddig, akkor gratulálok.
Ahonnan hoztátok hol volt a kutya? kint vagy bent?
féreghajtásokat megkapta?
nem puffadt a hasa? ha holnap reggelig nincs semmi,akkor én mennék a dokihoz.
de vegyél neki a méretének megfelelő puppy tápot
8/14 A kérdező kommentje:
csivava szóval nem tudom milyen száraztápot vegyek neki mivel foga is pici
2011. máj. 16. 20:11
9/14 anonim válasza:
van kölyöktáp nekik is. De a konzerv az csak víz meg szinezék.
Meg darált lópata
10/14 anonim válasza:
itt van példáula royal starterje (ezt még az alomban kéne kapnia. csivavát 10 hetesen szoktak odaadni)
de mindegyik prémiumtápnak van kiskutyás változata
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!